Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj lenne beleszerettem egy bizonyos férfiba, hogy csináljam?
3 éve vagyunk együtt, tökéletesen kijövünk egymással, egyáltalán nem taszít, sőt még vonzódok is hozzá, együtt lenni is nagyon kellemes vele. Nemsokára meg fogja kérni a kezem, de nem érzem azt az érzést hogy remegek ha rám néz, gyorsan ver a szívem ha a közelében vagyok, szóval ez nincs meg. Ezt akarom elérni bele kéne szeretnem. Hogyan?
Egy nő
Napi 8-10 kávé hozni fogja az elvárt testi tüneteket. ;)
A házasság alapja nem ez, sőt! Nálam a hirtelen fellángolás ilyen, ami max pár hétre szól, de akkor marhaság lenne házasodni.
butus csaj vagy, ez nem így megy, tudhatnád.
"egyáltalán nem taszít, sőt még vonzódok is hozzá..."
ez fölöttébb árulkodó megfogalmazás!!!
én soha nem járnék, pláne nem mennék hozzá vkihez, akiről az lenne a maximum, ami elmondható, hogy "egyáltalán nem taszít".
" egyáltalán nem taszít, sőt még vonzódok is hozzá, együtt lenni is nagyon kellemes vele"
És ez a pasi meg fogja kérni a kezed??? Miért fontos beleszeretni??? Csak nem vastag a bukszája?? Vagy minek élsz egy olyan kapcsolatban,amit úgy jellemzel,hogy " egyáltalán nem taszít, sőt még vonzódok is hozzá, együtt lenni is nagyon kellemes vele"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!