Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a batyam felesegebe, volt valaki hasonlo helyzetben?
A no gyonyoru, okos, ertelmes, vicces, szokimondo es szerintem meg apamnak is bejon (mondjuk sosem mondta ezt igy ki). Egyebkent a no nagyon empatikus, vannak gyerekes dolgai de talan pint ezert ennyire szeretheto, egyebkent 30 eves.
Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Ha igen akkor mi tortent?
46/F
Várj kitalálom... A bátyád egy tahó alak, ugye? Te meg nem?
Hát láthatod az eredményt
Pén...izé péntekre tudni fogom a választ. De véletlenül sem "z" vagy "isz" lett volna a megoldás, ááá nem.
Hasonló helyzetben egy normális ember csomót köt a farkára, és vár, amíg elmúlik ez az érzés.
Esetleg keress egy barátnőt, aki segít elfeledtetni. Ha épp van valakid, és ennek ellenére érzel így, akkor ásd el magad.
A legjobb, ha titokban tartod, és nem keresed a társaságát. Jobb lesz az úgy mindenkinek.
Van felesegem, o 53 eves es van ket 19 eves gyerekunk. Nem onfenyezes, de jol nezek ki mas kerdes, hogy nem tudok csajozni egyreszt a felesegem feltekeny es igy nincs sok onbizalmam.
Heti otszor gym-be jarok a batyam nem kover, de oriasi hasa van, ez a no a negyedik felesege, vegigutazta a vilagot, kiprobalt mindent es vegre megallapodott (mar evek ota egyutt vannak es szabalyosan balvanyozza a lanyt). Szoval o kielte magat, es szerintem halal gaz dolgai voltak, es a vicc az, hogy a lanynak o a masodik ferje es a lany is sokat elt, de mellette kulfoldi egyetem (egyebkent ugyved a no)....en meg....a felesegemen kivul egy novel voltam, 20 eve ugyanazon a melo helyen dolgozom (jol keresek ez teny) soha nem cigiztem, nem drogoztam, nem voltak ugyeim.
Es akkor itt van ez az alomno es tok boldog a batyammal, aki nem is fitt, fogynia kene en meg tenyleg jol nezek ki es jobban megerdemelnem a lanyt. A felesegem gyanitja, hogy szeretem a not de bizonyitani nem tudja.
Sokat utaznak egyebkent, de nagyon sokszor athivom oket magunkhoz, vagy ha tudom, hogy hova mennek akkor megyek veluk....szoval nehez dolog ez.
Koszi a valaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!