Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a batyam feleseg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a batyam felesegebe, volt valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

A no gyonyoru, okos, ertelmes, vicces, szokimondo es szerintem meg apamnak is bejon (mondjuk sosem mondta ezt igy ki). Egyebkent a no nagyon empatikus, vannak gyerekes dolgai de talan pint ezert ennyire szeretheto, egyebkent 30 eves.

Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Ha igen akkor mi tortent?

46/F

2016. aug. 25. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
8%

Várj kitalálom... A bátyád egy tahó alak, ugye? Te meg nem?

Hát láthatod az eredményt

2016. aug. 25. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
A kérdés inkább az, hogy egy 30 éves nő vajon mi a fenéért jön össze egy 20 évvel idősebb pasival?
2016. aug. 25. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Pén...izé péntekre tudni fogom a választ. De véletlenül sem "z" vagy "isz" lett volna a megoldás, ááá nem.

2016. aug. 25. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben egy normális ember csomót köt a farkára, és vár, amíg elmúlik ez az érzés.

Esetleg keress egy barátnőt, aki segít elfeledtetni. Ha épp van valakid, és ennek ellenére érzel így, akkor ásd el magad.

A legjobb, ha titokban tartod, és nem keresed a társaságát. Jobb lesz az úgy mindenkinek.

2016. aug. 25. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
Hát nehéz lesz találnod egy 30 körülit... (vagyis még egyet). Korosztályod felejtsd el, pár kivétellel már erősen látszanak a banyakór hatásai. A többinek meg van barátja/férje.
2016. aug. 25. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Testvéred feleségét... című filmet.
2016. aug. 25. 11:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Van felesegem, o 53 eves es van ket 19 eves gyerekunk. Nem onfenyezes, de jol nezek ki mas kerdes, hogy nem tudok csajozni egyreszt a felesegem feltekeny es igy nincs sok onbizalmam.

Heti otszor gym-be jarok a batyam nem kover, de oriasi hasa van, ez a no a negyedik felesege, vegigutazta a vilagot, kiprobalt mindent es vegre megallapodott (mar evek ota egyutt vannak es szabalyosan balvanyozza a lanyt). Szoval o kielte magat, es szerintem halal gaz dolgai voltak, es a vicc az, hogy a lanynak o a masodik ferje es a lany is sokat elt, de mellette kulfoldi egyetem (egyebkent ugyved a no)....en meg....a felesegemen kivul egy novel voltam, 20 eve ugyanazon a melo helyen dolgozom (jol keresek ez teny) soha nem cigiztem, nem drogoztam, nem voltak ugyeim.

Es akkor itt van ez az alomno es tok boldog a batyammal, aki nem is fitt, fogynia kene en meg tenyleg jol nezek ki es jobban megerdemelnem a lanyt. A felesegem gyanitja, hogy szeretem a not de bizonyitani nem tudja.

Sokat utaznak egyebkent, de nagyon sokszor athivom oket magunkhoz, vagy ha tudom, hogy hova mennek akkor megyek veluk....szoval nehez dolog ez.

Koszi a valaszaitokat.

2016. aug. 25. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A nőket nem megérdemelni szokás, hanem önálló lényekként döntenek azzal, hogy kikkel szeretnének együtt élni. Ráadásul a bátyáddal a leírásod alapján boldognak tűnnek, még ha a bátyád nem is olyan fitt, mint te. :D Az a tanácsom, hogy rá se nézz, ha ez kell hozzá, és tiszteld egy kicsit jobban a feleségedet. Ha tényleg hajlamos vagy a bátyád felesége felé kacsintgatni, és még csak úgy nem is bánod a dolgot, nem csúnya dolog, ha a feleséged hajlamos a féltékenységre, tekintve, hogy erős jogalapja van rá.
2016. aug. 26. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.