Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Családom van de beleszerettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családom van de beleszerettem a munkatársam feleségébe?

Figyelt kérdés
Tudom sokaknak nem fog tetszeni amit írok, de őszinte leszek. Van egy 7 hónapos kisfiam, a párommal "elvagyunk" de eléggé kiábrándultam belőle! Nem ad magára, meghízott, semmit nem csinál egész nap, főzni sem tud.. Folyton csak rendeljük a kaját! A kapcsolatunk inkább az anyagi érdekről szól... A munkatársam és egyben haverom felesége pedig egyszerűen annyira vonz hogy hihetetlen!! Gyönyörű, vicces, okos, ráadásul házias... ha náluk vagyok alig bírom ki hogy ne bámuljam folyton!Otthon is ő jár a fejemben, a munkahelyemen is. Nem csak kefélni akarok vele, mint ember is nagyon érdekel... tudom hogy szemét dolog, de nem bírok elenálni!! Hogyan közeledjek felé?

#szerelem #munkatárs #haverom felesége
2015. szept. 8. 23:54
1 2
 1/15 RRR ***** válasza:
100%

inkább sehogy

2 házasságot tennél tönkre akárhogy is nézzük

és

az se biztos,hogy jó lesz vele (már ha ő is belemegy ebbe az őrültségbe) hosszú távon

inkább beszélj a nejeddel

vagy válj el

és akkor keress egy önálló nőt

2015. szept. 8. 23:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a párod. Te egy falusi tróger vagy...
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd tiszteletben a haverod családját, és ne szedd szét őket, mert te nem bírsz magaddal. Vagy keress mást. Ne egy boldog párt szedj szét.
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű! Boldogtalannak érzem magam, unalmas az életem...Mindenünk megvan még sem vagyok boldog, 27 éves vagyok és azt érzem hogy még muszáj "élnem" Nem tudom mit tegyek, próbáltam kiverni a nőt a fejemből de ha találkozunk is az utcán újra előjön az az erős vonzalom amit iránta érzek... A feleségemnek már jeleztem sőt konkrétan kértem hogy szedje magát rendbe... Az anyósom vigyáz a gyerekre folyton, ő mégis csak egésznap fekszik, zabál, nem sminkeli magát már, sőt csinosan sem öltözködik pedig megtehetné.. Lusta...
2015. szept. 9. 00:10
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Gondolj rá hetente párszor miközben kivered de ne nagyon akard bonyolítani a helyzetet.

A feleséged gondolom akkor sem volt jobb szakács, mielőtt hozzámentél volna (vagy gyereket csináltál volna neki, ha már itt tartunk) szóval olyan nagy meglepetés csak nem ért.

Ha annyira nem szeretitek egymást, és tényleg az anyagiak miatt vagytok együtt, akkor megbeszélhetitek, hogy ki-ki tartja a saját szeretőjét, aztán eléldegéltek viszonylagos harmóniában, viszont gerinctelen patkány dolog:

- otthagyni egy kisgyerekkel, minden támogatás nélkül

- ráhajtani egy házas nőre - attól, hogy neked sz.r a házasságod, még nem kell tönkretenni másét. Kicsit sem látod a cselekedeteid következményeit?

- még elválni is; a feleséged talán találna jobbat, de mi lesz a gyerekkel?

7 hónapos gyerek mellett meg jóhogy nincs top modell alakja. Hordj te 9 hónapig gyereket a testedben, aztán szoptassad még másfél évig, megnézném, milyen formákat öltenél.

Van egy video egy kínai pasiról (kell ilyeneket feltölteni a netre, hogy naiv álomba ringassák a nőket...) akinek a felesége szült, a riporter meg megkérdezte, hogy ezek után is nőként tekint-e rá. A pasi azt felelte, hogy már nem nőnek látja, hanem istennőnek.

Jó, hogy néha találkozik az ember lánya ilyen kérdésekkel is, hogy visszarántson minket a fellegekből a mocskos valóságba, ahol az első problémák után ránk un a társunk, mint egy régi játékszerre :)

2015. szept. 9. 00:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk meg kell hagyni, az azért egyenes dolog, hogy nem is arra kérdezel rá, hogy hogy mentsd meg az újdonsült családodat a széteséstől, hanem arra, hogy rondíthatnál bele egy másik család életébe.

Nem tudom, hogy gratuláljak...

2015. szept. 9. 00:15
 7/15 anonim ***** válasza:
31%

Kezdj el flörtölni vele. Amikor náluk vagy, keresd a pillanatot, amikor picit kettesben lehettek (konyha, előszoba, kert stb.), és bókolj neki, tréfásan flörtölgess, először mintha nem is gondolnád komolyan. Mindig csak kétértelmű utalásokat tégy, hogy vissza tudj táncolni, ha mégis meggondolnád magad. Figyeld a reakcióit, hogy nő is nyitott-e egy ilyen kockázatos viszonyra. Ha pozitív a visszacsatolás, úgyis megtaláljátok a módját (hiszen mindketten keresni fogjátok) hogy összejöjjön a pásztoróra.

Azok az erkölcscsőszök meg, akik itt osztják az észt, mind csak irigyelnek, hogy micsoda numera van kilátásban.

2015. szept. 9. 00:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem megbetegedett. Állandóan ideges volt a munka miatt, a személyes életében összegyűlt feszültségek miatt, és a gyerekek körüli problémák miatt. Lefogyott 15 kilót és 35 évesen mindössze 45 kilót nyomott. Csont sovány volt és állandóan csak sírt. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy boldog nő.A fejfájás gyakran kínozta, gond volt a szívével és gyakran idegbecsípődés gyötörte a derekában és a mellkasában. Nem tudott rendesen aludni sem, csak reggel jött álom a szemére, azután napközben gyorsan kimerült.

A kapcsolatunk fordulóponthoz érkezett és közel álltam ahhoz, hogy feladjam. A szépsége megkopott valahol útközben, a szeme táskás lett, a haja kócos volt és már nem ügyelt magára úgy, mint régen. Nem akart több filmet forgatni és minden szerepajánlatot elutasított. Elveszítettem a reményemet és arra számítottam, hogy hamarosan el fogunk válni…

De aztán úgy döntöttem, hogy cselekedni fogok! Végül is mégiscsak nekem van a legszebb feleségem a világon. A világ férfijainak és nőinek fele őt csodálja, nekem pedig megadatott, hogy az a férfi lehessek, aki mellette aludhat el, és aki átkarolhatja a vállát. Elkezdtem elhalmozni virágokkal, csókokkal és bókokkal. Minden percben próbáltam meglepni és valamivel a kedvében járni. Rengeteg ajándékot adtam neki, és elkezdtem csak érte élni. Nyilvános beszédeimben csak róla áradoztam. Minden témát az ő irányába tereltem. A jelenlétében is dicsértem a barátaink előtt.

Nem hinnétek el, de ettől elkezdett kivirágozni. Még jobb lett, mint amilyen előtte volt. Újra elkezdett gyarapodni a testsúlya, nem volt már olyan ideges, és jobban szeretett engem, mint valaha azelőtt. Fogalmam sem volt róla, hogy ennyire tud szeretni. És akkor rájöttem valamire: A nő a férje visszatükröződése. Azzá válik melletted, amennyire szereted őt!”

Ne szedj szét egy jó működő házasságot! Légy annyira férfi hogy békén hagyod és keresel mást!

2015. szept. 9. 00:17
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as, pacsi! Komolyan!
2015. szept. 9. 02:19
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

most ha gonosz akarok lenni azt mondanan. hogy te megunnad haverod feleseget is egy ido utan.

38F

2015. szept. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!