Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem abba a férfiba, akivel csak szexkapcsolat van közöttünk?
Ezertnem kene szexkapcsolat. Szex kozben endorfin szabadul fel es sztem mivel az ember sokszor erzi a boldogsaghormont, egy ido utan osszekapcsolja a partnert a boldogsaggal, ezert megszereti.
Nem akarlak egyebkent elkeseriteni, de ha o nem akar tobbet, akkor nem fogod tudni rakenyszeriteni a dolgot es ne is akard!
Nehez ugyan, de probald meg elengedni!
Baromi rossz az ilyen voltam már hasonló szituban, sajnos ilyen nem változik.Lépj ki ebből.
N28
"Be akartam fejezni vele már többször is ezt, ami köztünk van, de ő folytatni akarja."
Ahhoz, hogy befejezzétek, elég egyikőtök szándéka és döntése. Megértem, hogy nehéz, ha már kötődsz hozzá, de a ő kerüli a témát, és nem akar annál többet, mint ami most van köztetek, akkor szerintem minél később tudod rászánni magad arra, hogy kilépj ebből, annál fájdalmasabb lesz neked érzelmileg.
Kérdező tudom miről beszélsz.Veszett fejsze nyele! Tipikus felkeres,mikor k*rni akar, még hónapok múltán is,mert olyan lúzer, hogy mást nem találna,és tudja, h mivel te szereted,bármit megteszel érte.
Próbáld erősíteni magadban a gondolatot, hogy nem szabad magad megalázni!!! Hagyd abba. Gyorsan keress mást!!! Nagyon-nagyon gyorsan.
Tipikus, be kell fejezni, ez ennyi. Velem is volt ilyen, velem se akart komolyat, én hülye meg futottam utána. Aztán rájöttem, hogy ez baromira megalázó rám nézve és kivágtam az életemből végleg.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!