Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha beleszerettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha beleszerettem abba a férfiba, akivel csak szexkapcsolat van közöttünk?

Figyelt kérdés
Ő nem akar semmi komolyat. Sokszor utaltam már rá, hogy érzek iránta valamit, de kerülte a témát. Be akartam fejezni vele már többször is ezt, ami köztünk van, de ő folytatni akarja. Olyan nehéz így.
2015. jún. 22. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tipikus se veled se nélküled. Lépj fel határozottan és fejezd be. Ha tényleg esélytelen és te többet szeretnél, akkor jobb a felejtés, hidd el
2015. jún. 22. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért nem jobb a szexkapcsolat vele mintha nem lenne semmilyen közöttetek? :D
2015. jún. 22. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezertnem kene szexkapcsolat. Szex kozben endorfin szabadul fel es sztem mivel az ember sokszor erzi a boldogsaghormont, egy ido utan osszekapcsolja a partnert a boldogsaggal, ezert megszereti.

Nem akarlak egyebkent elkeseriteni, de ha o nem akar tobbet, akkor nem fogod tudni rakenyszeriteni a dolgot es ne is akard!

Nehez ugyan, de probald meg elengedni!

2015. jún. 22. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Baromi rossz az ilyen voltam már hasonló szituban, sajnos ilyen nem változik.Lépj ki ebből.

N28

2015. jún. 22. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:

"Be akartam fejezni vele már többször is ezt, ami köztünk van, de ő folytatni akarja."

Ahhoz, hogy befejezzétek, elég egyikőtök szándéka és döntése. Megértem, hogy nehéz, ha már kötődsz hozzá, de a ő kerüli a témát, és nem akar annál többet, mint ami most van köztetek, akkor szerintem minél később tudod rászánni magad arra, hogy kilépj ebből, annál fájdalmasabb lesz neked érzelmileg.

2015. jún. 22. 23:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már most is fájdalmas. :-( Volt egy pár hónap szünet a "kapcsolatban", de aztán ismét megkeresett és sajnos felélesztette bennem a régi (talán soha ki nem hevert) dolgokat. Már tudom, hogy nem szabadott volna újra közel engednem magamhoz. De a saját hibámból sem tudok tanulni. :-(
2015. jún. 22. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező tudom miről beszélsz.Veszett fejsze nyele! Tipikus felkeres,mikor k*rni akar, még hónapok múltán is,mert olyan lúzer, hogy mást nem találna,és tudja, h mivel te szereted,bármit megteszel érte.

Próbáld erősíteni magadban a gondolatot, hogy nem szabad magad megalázni!!! Hagyd abba. Gyorsan keress mást!!! Nagyon-nagyon gyorsan.

2015. jún. 23. 00:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus, be kell fejezni, ez ennyi. Velem is volt ilyen, velem se akart komolyat, én hülye meg futottam utána. Aztán rájöttem, hogy ez baromira megalázó rám nézve és kivágtam az életemből végleg.

24N

2015. jún. 23. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ebben a szituacioban vagyok, csak annyi, hogy raadasul van baratnoje is. Masfel eve tart a dolog. Nemreg megismerkedtem valaki massal es azota nem talalkoztam vele. Egy hete ismet elkezdett keresni, azt mondja hianyzok neki.....nem valaszoltam neki. Azt mondjak mas karjaiban feledni a legkonnyebb. Ez igaz. Es az is, hogy "fordul meg a kocka" :P. En azt mondom felejtsd el minel hamarabb.
2015. jún. 23. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
tipikus szexkapcsolat, mindig az egyik beleszeret a másikba... erre készülnöd kellett volna már az elején
2015. jún. 23. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!