Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rég ota szexkapcsolatban élek, most derült ki, hogy a pasinak más is van. Meglepetésemre rosszul érzem magam. Ti mit tennétek?
Most minek rinyálsz itt? Sosem értettem az ilyen nőket. Miért nem adtál magadból többet és dolgoztál azon hogy a pasi a párjaként gondolhatna rád. Neked nem kellett más nőnek meg igen. Ő meg megszerezte magának. Vele legalább boldog lesz a pasi.
Nekem is volt olyan barátnőszerűségem, aki nem feküdt le velem, mert derogált de színházba vacsorázni koncertekre vigyem el. Aztán persze találtam olyan lányt aki le is feküdt velem boldogan. A másik meg panaszkodott hogy milyen szemét vagyok, hogy már nem költökrá. Tudod nem bántam meg a váltást ahogy a te pasid sem.
Keress másik pasit és csináld okosabban!
Naiv vagy.
A szexkapcsolat része a szabadság, mint ahogy azt te is írtad. A szabadság lényege pedig az, hogy nincs semmi korlátozás - ha csak a legelején nincs tisztázva pár szabály, de ha jól értem ti nem beszéltetek meg kizárólagosságot.. Így teljesen egyértelmű, hogy nem csak egy emberre van korlátozva.
Amit tehetsz: Elfogadod a tényt, hogy hülye voltál és a jövőben nem mész bele ennyire felelőtlenül egy ilyen viszonyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!