Miért jó egy lánynak csak szexkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
Ő mondta még egy éve, hogy nem akar, utálja hogy a pasik csak ezért tartják... most mégis egy ilyenben él, ő maga sem hivja ezt kapcsolatnak2015. máj. 10. 21:54
2/6 anonim válasza:
Talán annyira jó a pasi az ágyban, viszont komoly kapcsolatra nem alkalmas.
3/6 A kérdező kommentje:
de használják, és ez az, amit a nők többsége soha nem akarna...
2015. máj. 10. 21:58
4/6 anonim válasza:
De látod, hogy tőle mégis akarja...
5/6 anonim válasza:
Nekem volt olyan életszakaszom, amikor egyszerűen nem volt kedvem, időm, energiám kapcsolatra. A szex viszont hiányzott, de ahhoz sem volt sok kedvem, hogy minden héten új pasit vadásszak. Egy ismerőssel úgy alakult, hogy szexeltünk, megbeszéltük, hogy rendszeresíthetnénk. Két évig összejártunk, nem érzett egyikünk sem szimpátián kívül mást. Tök jó volt. Nem volt felelősség, kötöttség. Tökéletes volt számomra, abban az élethelyzetben. Később amikor már vágytam kapcsolatra, akkor persze már nem jártunk össze, most már menyasszony vagyok. :) Van akinek szüksége van erre is.
6/6 anonim válasza:
mert nincsenek kötöttségek, van aki még szabad akar lenni és nem vágyik komolyabb dolgokra, de közben vannak igényei
viszont sztem az egyik fél mindig többet érez, vagy már a legelején(esetleg azért megy bele) vagy egy idő után kezdenek alakulni az érzési
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!