Egy 19 éves hetero lánynak vajon miért nem volt még párja?
Figyelt kérdés
Van ez a lány,Anna. Nem egy bombanő, de belülről nagyon szép. Csak úgy árad belőle a kedvesség, és a gondoskodás. Bár sose lehet elrángatni bulizni, és inkább másokkal törődik mint saját magával.
Az egyik haverommal nagyon jóba vannak, szinte testvérként bánnak egymással. Szóval ismer engem emlékszem amikor balesetem volt akkor is éredeklődött hogy hogy vagyok. Sőt még a kórházba is bejött.
Egy tipikusan olyan lány aki egy ambiciózus pasi mellé való.
Akkor miért nem volt még senkije? Szerintetek miért nem közeledik felé egy fiú se, maximum csak barátként?
2015. máj. 9. 15:11
1/11 anonim válasza:
mert ronda kövér bla bla bal.. honnan tudjam? Te szubjektiven látod én objektiven nézném... ergó én biztos találnék benne valamit ahogy te is biztosan fikázhatnál engem...
2/11 A kérdező kommentje:
én csak arra vagyok kiváncs, h miért kezeli őt mindenki tabuként? a haverjaimnak is feltettem a kérdőst, ők annyit mondtak, hogy Anna többet érdemel mint őket, és ők se engednék, hogy egy mihasznához kerüljön
2015. máj. 9. 15:17
3/11 anonim válasza:
Mutass egy képet! Telstalkatra tippelek.
4/11 anonim válasza:
nekem is az a gyanus... alkatra nem lehet olyan aki tetszene a sok kis lökötthöz
5/11 A kérdező kommentje:
képet nem küldenék, mert akkor sérteném a személyiség jogait,még akkor is ha levágnám a fejét :D
hát 170 cm magas 70kg. Van mit rajta fogni az biztos, mert nem csak csontból áll.
2015. máj. 9. 15:34
6/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te vagy az a lány, kedves kérdező?
8/11 anonim válasza:
170 cm 60 kiló teljesen jó lenne! Legalábbis a lány akit imádok annyi. :D
9/11 anonim válasza:
Ki ez az Anna? Hogy van fenn gyakorin? :)
10/11 anonim válasza:
Am meg nem lehet h lehetett volna neki, csak ő nem akar, mert épp másvalaki tetszik neki. Esetleg még ő maga se tudja, mert nem tetszik neki senki úgy igazán.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!