Mindjárt 19 éves vagyok és szűz ! Volt már két hosszabb kapcsolatom is ami több mint 1 évig tartott de mivel lelkem legmélyén bár sokáig hazudtam de egy olyan fiút szerettem aki ezt nem viszonozta ezért nem ment egyik barátommal sem a szex. volt akit közelebb engedtem de nem ment mert mást szerettem / szeretek. Most ezzel a fiúval közelebb kerültünk egymáshoz és rettenetesen kívánom minden porcikáját. És úgy döntöttem/ döntöttünk bele megyünk egy szexkapcsolatba. bizalom meg van mert már 4 éve ismerjük egymást. 19 éves vagyok a fiú 21 éves
vélemény? ( kiváncsiságból csak ez nem változtat a döntésemen)
2015. márc. 3. 11:05
1/10 anonim válasza:
Ne szexkapcsolatba menj bele, hanem rendes kapcsolatba. Nem csak bizalomra van szükséged.
2015. márc. 3. 11:07
2/10 anonim válasza:
Tehát 2 barátoddal, akikkel 1 évig voltál, azokkal nem, vele meg igen?! Nem túl logikus, de igazából egészségedre! Bár csak azért, hogy végre elveszítsd, azért ne menj bele. De amúgy, ha ennyire kívánod, akkor hajrá!
2015. márc. 3. 11:08
3/10 A kérdező kommentje:
csak itt az a probléma higy 4 év alatt egy fiú sem tudta elfelejtetni velem ! pedig nem 1 nem 2 nem 3 pasim volt már.
2015. márc. 3. 11:11
4/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! ebből kötődés lesz, neked pedig csak fájdalom!
2015. márc. 3. 11:11
5/10 anonim válasza:
Szexkapcsolatról az a véleményem, hogy
1. tudni kell a határokat. Ismerni rettenetes mód önmagad, hogy a későbbi öngólokat kiküszöböld. Mert főként a nőknél a szexel kialakul az érzelem és a kötődés és az egy pokol lesz, ha vergődsz egy dugókapcsolatban ami nem tart semerre és ahol leginkább csak a tested szeretik.
2. Ha nem vagy érzelmes típus és túl tudsz lépni a fenti dolgokon akkor működni fog. Ha nem, és benned több lesz mint barátság és testi vágy akkor magadat zártad ketrecbe.
Szerintem a szexkapcsolatok a legrizikósabbak. Érzelmi és eü oldalról is. Vannak példák rá, hogy működik... de én 80%-ban azt látom, hogy nem. Szóval oda nagyobb önismeret és önfegyelem kell mint bármely más kapcsolathoz, hogy betartsuk a határokat.
2015. márc. 3. 11:12
6/10 anonim válasza:
Ne érveljetek. Fölösleges látjátok eldöntötte már. Ha neki ez jó, és amúgy is meg fogja bánni.:)
2015. márc. 3. 11:15
7/10 anonim válasza:
Szóval évek óta szerelmes vagy egy fiúba, de eközben volt 5-6-7 másik pasid, akiket nem szerettél, és most belemennél abba, hogy a fiú, aki nem szeret, kihasználjon. Ha nem zavar, hogy csak dugásra kellesz neki, hát akkor csináld, te dolgod. De azért szólok, hogy sosem fog tisztelni, sem szeretni, és ahogy talál egy olyan lányt, akibe beleszeret, te azonnal és szó nélkül repülsz a francba. Én ilyennel nem feküdnék le, de te tudod, mi az értékrended.
2015. márc. 3. 11:41
8/10 anonim válasza:
Enis abban vesztettem el.
NE MENJ BELE. Nem eri meg, mert gondol egyet es lecserel. Szex kapcsolatba ne.
2015. márc. 3. 14:52
9/10 anonim válasza:
Kérdező, ez a srác azt látja, hogy te 1. 19 éves vagy, 2. volt két 1 éves kapcsolatod, 3. belemennél vele egy szexkapcsolatba. Tudja egyáltalán, hogy szűz vagy? Gondolom, nem. Lehet ám, hogy egész másképp állna az egész témához, ha tudná.
27N
2015. márc. 3. 15:11
10/10 anonim válasza:
Kicsit csúnyán hangzik, de mégis egyetértek az utolsóval... nehéz úgy tisztelni, komolyan venni és megbecsülni a nőket (de a férfiakat is!), ha épp csak felnőtt korba érve (vagy szinte gyerekként) már bárkivel összefekszenek és szexkapcsolatokba mennek bele. Az ember annyira különbnek és felsőbbrendűnek tartja magát, annyira erősködik mindig, hogy az érzelmek mennyire fontosak, és akkor ezt kell látni, hogy kamaszkortól kezdve már úgy dug mindenki, mint a nyulak. Sőt, többet, mint a nyulak. Az állatok ösztönből párzanak, de kb. több érzelmet mutatnak egymás felé, mint az emberek, akik mániákusan kefélnek fűvel-fával, de komolyan mintha muszáj lenne... elhiszem, hogy mindenki igényli, meg természetes dolog, ez így van, de azért néhány határt nem kéne átlépni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!