Elítélendő/elítélitek, ha valaki a szüzességét szexkapcsolatban veszíti el?
Hát ez attól függ h hány éves az illető lány... ha 15 évesen, vagy alatta, igen, elítélendő...
ha meg felette, az ő dolga... bár így is az..
Nem ítélem el, szerintem erről mindenkinek magának kell döntenie ÉRETT FEJJEL (nem 14-15 évesen), hogy mikor, milyen körülmények között, kivel szeretné az elsőt. Én személy szerint úgy gondolom, hogy nincs jogunk egymás döntése felett ítélkezni, akár helyesnek tartjuk a döntést, akár nem.
18/L
Értem... Szóval megállapítható, hogy nem ítéli el a többség, feltéve ha nem ilyen 14-15 éves éretlenke az illető.
Nincs bennetek az a gondolat, hogy nem praktikusabb egy olyannak odaadni, akit szívből szeret a lány? Illetve nem éli meg negatívan? Csak mert az első szexre mindenki emlékszik...:)
Nem ítélem el, miért tenném?
Ámde.
A saját szüzességeddel aszerint gazdálkodsz, hogy hány ismeretlen, mit szól hozzá? Ha ez így van, még inkább tartogasd, mert nem vagy eléggé döntésképes...
Értsd jól.
A sajt nemi életedet szeretnéd élni, amiben pillanatnyi akadály az, hogy az első lesz. Ne keríts nagy feneket neki, vagy szeretkezz, vagy ne. A partnered, és a t esti igényeid alapján dönts, ne aszerint, hogy én mit mondok, vagy óvni akarod e az egyébként teljesen felesleges szűzhártyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!