Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítélendő/elítélitek, ha...

Elítélendő/elítélitek, ha valaki a szüzességét szexkapcsolatban veszíti el?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 19:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
5-ös vagyok: Nem éltem meg negatívan, mert nagyon odafigyelt rám a férfi. És mindent megtett azért, hogy nekem is jó legyen. Mindig figyelmes volt, gyengéd és szerető és talán ezért is szerettem bele, mert így illúzióba tudott ringatni vele. Most utólag már látom, hogy nem valami bölcs döntés volt ez a részemről, de nagyon megszerettem. 22 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem ő nálam 11 évvel volt öregebb.
2013. nov. 24. 19:43
 12/25 A kérdező kommentje:

Dowd!

Én teljesen megértem, amit írsz:) Így gondolkodók én is. Amúgy nem magamról írtam a kérdést, nemes egyszerűséggel megfogalmazódott bennem a kérdés. Én nem tervezem még a szexet:) Holott korban akadály már nemigen lehetne, csak nem volt senki, akivel megtettem volna, csak úgy megtenni meg szerintem idióta dolog. Sokan ferdén is néznek rám, de azt pont lesz@rom :D

2013. nov. 24. 19:45
 13/25 A kérdező kommentje:

#5/#11

Értelek. Előnye azért biztos volt, hogy odaadó volt a férfi, 33 évesen mondjuk ez talán elvárható. Csak értelek, azzal "buktál" meg, hogy elhitted, több is lehet. Ez a veszélye biztos megvan. Nem érzed, hogy hatással lenne valami módon az egész a mostani szexuális életedre? Akár a viszonzatlan szerelem, akár a szexkapcsolat tudata miatt...

2013. nov. 24. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
Akkor tedd meg, ha készen állsz rá és azzal akit szeretsz és ott ahol szeretnéd! Hallgass a belsőhangodra és ne hagyd, hogy mások irányítsanak. Jól gondolkodsz és a korral ne foglalkozz! Majd mindennek eljön a maga ideje. Meglátod. :)
2013. nov. 24. 19:50
 15/25 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező

Ha szeretnél nemi életet élni, akadálya nincsen, csak arra figyelj, hogy ügyeset válassz első partnernek :)))))

2013. nov. 24. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:
65%
Nincs hatása rá, mert nincs most senkim. Persze nagyon hiányoznak az ölelések, a csókok és maga az a "szeretet", amit adott nekem, de ezt nem úgy fogom fel, hogy bűnt követtem el és most szégyellnem kell magam emiatt. Így alakult sajnos, hogy nem szeretett viszont és ezt elfogadtam. De legalább megismerhettem ezeket az érzéseket, amik úgy hiányoztak már az életemből. Új élményeket kaptam tőle és ezért valahol hálás vagyok neki. :) Én voltam a naiv, hogy hittem neki.
2013. nov. 24. 19:55
 17/25 A kérdező kommentje:

Tudom, pontosan ezért nem feküdtem még le senkivel:) Nem.olyan rég lett volna lehetőségem, de visszautasítottam. A hátamon felállt a szőr a gyerektől. Nem hiszem, hogy rohannom kéne bármivel:)

Dowd

Majd megkérdezem a leendő pasimtól, hogy ügyes-e, mielőtt a lényegre térnénk? :D Érdekesen nézne rám. Tuti:D Meg ki az a sült barom, aki erre azt mondaná, hogy nem ügyes?:D A férfiúi hiúság nem engedi szerintem;)

2013. nov. 24. 19:59
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Én szexkapcsolatban veszítettem el. Aki emiatt elítél, az előbb húzza le a 27 évet szex nélkül.:'D Aztán mondja hogy vár tovább az igazira...
2013. nov. 26. 01:46
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
18-as: Én fiú létemre lehúztam a 27 évet. És most is így gondolom. Pedig nem vagyok vallásos csak egyszerűen nem tudnám úgy elveszíteni, hogy nem szeretem a másikat.
2013. nov. 26. 03:23
 20/25 anonim válasza:
Még hogyan lehet elveszíteni?
2013. nov. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!