Elítélendő/elítélitek, ha valaki a szüzességét szexkapcsolatban veszíti el?
Dowd!
Én teljesen megértem, amit írsz:) Így gondolkodók én is. Amúgy nem magamról írtam a kérdést, nemes egyszerűséggel megfogalmazódott bennem a kérdés. Én nem tervezem még a szexet:) Holott korban akadály már nemigen lehetne, csak nem volt senki, akivel megtettem volna, csak úgy megtenni meg szerintem idióta dolog. Sokan ferdén is néznek rám, de azt pont lesz@rom :D
#5/#11
Értelek. Előnye azért biztos volt, hogy odaadó volt a férfi, 33 évesen mondjuk ez talán elvárható. Csak értelek, azzal "buktál" meg, hogy elhitted, több is lehet. Ez a veszélye biztos megvan. Nem érzed, hogy hatással lenne valami módon az egész a mostani szexuális életedre? Akár a viszonzatlan szerelem, akár a szexkapcsolat tudata miatt...
Kérdező
Ha szeretnél nemi életet élni, akadálya nincsen, csak arra figyelj, hogy ügyeset válassz első partnernek :)))))
Tudom, pontosan ezért nem feküdtem még le senkivel:) Nem.olyan rég lett volna lehetőségem, de visszautasítottam. A hátamon felállt a szőr a gyerektől. Nem hiszem, hogy rohannom kéne bármivel:)
Dowd
Majd megkérdezem a leendő pasimtól, hogy ügyes-e, mielőtt a lényegre térnénk? :D Érdekesen nézne rám. Tuti:D Meg ki az a sült barom, aki erre azt mondaná, hogy nem ügyes?:D A férfiúi hiúság nem engedi szerintem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!