Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítélendő/elítélitek, ha...

Elítélendő/elítélitek, ha valaki a szüzességét szexkapcsolatban veszíti el?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 19:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Sima kapcsolatban, úgy, hogy szereted a másikat. Így. nem úgy, hogy megbeszélik a felek, hogy 1-2x összefekszünk, aztán megy mindenki a dolgára. Na én az utóbbi opciót kérdeztem :)
2013. nov. 28. 22:22
 22/25 H. L. válasza:
48%

Nem ítélem el, én is így vesztettem el, nem volt célom hosszútávú kapcsolat létesítése, de nyomasztott, hogy 20 évesen még szűz vagyok, hát nosza ...

Az életkor: egyéni szempont, de a 14 év kőbevésett határ.

2013. nov. 30. 06:33
 23/25 Celtix válasza:
46%

Igen. Sokkal kulturaltabb, ha pl. ugy vesziti el, hogy tornagyakorlatot vegez felemas korlaton.

Megis, szexkapcsolaton kivul hogyan lehet elvesziteni????

2013. dec. 1. 10:22
 24/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Mondom, hogy szexkapcsolat az alatt azt értem, hogy teljesen érzelemmentesen, csak szex miatt járnak össze párszor. Míg nem szexkapcsolatban érzelem, szerelem is van, és nem csak azért találkoznak, hogy lezavarjanak egy menetet, hanem mert szeretik egymást... Ne már, hogy ennyire nem egyértelmű :(

2013. dec. 4. 23:08
 25/25 Celtix válasza:

oke, oke. Kivetelesen nem olvastam vegig az egeszet, hanem rogton a kerdes utan nyomtam a valasz gombra es eppen a szarkasztikus enem valaszolt.

Utana mar lattam, hogy elmondtad, mit ertesz a kifejezesen.

2013. dec. 8. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!