Ennyi idősen elveszteni a szüzességet? Vélemények?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja járunk 1 éve ismerem volt már petting meg minden féle dolog,de még konkrétan szex nem volt.13 vagyok,a barátom 15 :) Nehogy lehurrogjatok hogy ilyen idősen már ilyeneken gondolkzok,mert nem tenném ha nem lenne ennyire bizalmas a kapcsolatunk.Csak volt szóba már..Mindketten szüzek vagyunk.Meg nemtudom,magamat mind testilag mind lelkileg érettnek találom erre.Nemtudom.Szerintetek? Normális komikat várok..2013. nov. 24. 15:55
1/21 anonim válasza:
Nah ő TALÁN érett, de te még éretlen vagy, és eszedbe ne jusson 13 évesen hancúrozni! A tojáshéj ott van még a fenekeden! FELEJTSD el de QÚúva gyorsan! min 20 éves korig! Az a minimum!
2/21 anonim válasza:
Attól,hogy annak érzed magad, egyáltalán nem vagy testileg érett rá :) Szerintem nem éri meg..
3/21 anonim válasza:
Életed legnagyobb hibáját követnéd el, ha 13 évesen belemennél bármilyen testi kapcsolatba a csókon kívül!!!
4/21 anonim válasza:
Szerintem várj még pár évet ezzel, hidd el nem fogod megbánni. ;)
5/21 anonim válasza:
Attól, hogy szőrös a puncid, még nem vagy érett a szexre!!!
7/21 anonim válasza:
Várj még. Meg fogod bánni ha megteszed.
8/21 anonim válasza:
Még a barátod sem érett rá! Te semmiképpen nem.
9/21 anonim válasza:
Szerintem ne tedd túl korai. De bár hiába fogunk itt normális válaszokat adni,mert ha akarod ugyis meg fogod tenni nem azon fog mulni hogy mi mit mondunk itt neked.
10/21 anonim válasza:
Ha már ennyien mondják, hogy NEM, abban lehet valami! Fogadd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!