Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen kell elveszteni a...

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 15:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%

sztem minél előbb, annál jobb.. :) én 18 voltam, de már igy is lekéstem..

23L

2013. júl. 29. 15:01
 2/25 anonim ***** válasza:
95%

Így van egyeske, a lányodnak remélhetőleg már 10 évesen elveszik.

Kérdező: nincs erre szabály, nincs olyan, hogy "kell". Akkor _érdemes_ szexelned, ha késznek érzed magad rá és van megfelelő partner hozzá.

2013. júl. 29. 15:04
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
a kettesre hallgass, az egyes csak egy túlfűtött nő, akinek majd mindjárt jól berakom a brokeszt, hogy észre vegye magát. :)
2013. júl. 29. 15:06
 4/25 anonim ***** válasza:

Nincs ajánlott korhatár. Azaz van.

Amikor késznek érzed magad arra, hogy szexelj. És ne azért, hogy túl legyél rajta, hanem mert akarod. Mert a pasid jelenlététől is elcsurran a bugyid, és mert a csók a simogatás, esetleg, hogy kinyal, meg a maszti már nem elég, és több kell. Akkor valószínűleg már kész vagy rá, hogy belemenj. Van akinél ez 14 éves korban megvan, van aki 21-22 évesen jut oda. Ne a barátnők, ismerősök osztálytársak és a nagy átlag legyen a mérvadó, hogy ki mikor veszítette el. Érezd magad késznek. Akard, és ne azért mert a pasid már akarja, vagy mert tartasz tőle, hogy ha nem mész bele akkor majd elhagy.

2013. júl. 29. 15:07
 5/25 anonim ***** válasza:
12%
kedves 2eske, nem fog, mivel nem lesz gyerekem. :D Muhahahahah
2013. júl. 29. 15:08
 6/25 anonim ***** válasza:
nem jó, ha nem akarsz gyereket majd. vagy ha a párod akar majd? hagyjuk már ezt a korai nekem nem kell gyerek dumát...
2013. júl. 29. 15:11
 7/25 anonim ***** válasza:
Mert nem kell és kész. A párom se akar. Legalábbis ez a mostani.
2013. júl. 29. 15:11
 8/25 anonim ***** válasza:
:-)) Máris elkéstél! Sürgösen jelentkezz nálam! Titokban lerendezzük a dolgot. Majd azt mondom mindenkinek, hogy már két évvel ezelött is voltunk együtt. (Nagyon csacsi a kérdésed!)
2013. júl. 29. 15:13
 9/25 anonim ***** válasza:
#5: ennek őszintén örülök. Nem lesz nagy veszteség, ha kihal a fajtád.
2013. júl. 29. 15:15
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom h ismeretlenül miért irkálsz ilyeneket. Inkább a te fajtád haljon ki, aki ok nélkül pocskondiáz másokat.
2013. júl. 29. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!