Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen kell elveszteni a...

Hány évesen kell elveszteni a szüzességet? Vagyis hány éves korban ajánlott? 15/L Ne gondoljátok azt, hogy már elakarom, csak akarom tudni.

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 15:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10: nem hiszem, hogy pocskondiáztalak. Azt írtad nem lesz gyereked, én pedig azt, hogy ez nem is baj. Szerintem akkor nagyjából ugyanazt akarjuk ugye.
2013. júl. 29. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem, te nem azt irtad, h nem baj, hanem nem baj, ha kihal a fajtám. Már bocsi, de ez a két megfogalmazás ég és föld.
2013. júl. 29. 15:30
 13/25 anonim ***** válasza:
Az egyik következik a másikból. De ha nem érted mi a probléma az első válaszoddal, akkor azt mondom, hogy egyenesen érted se kár.
2013. júl. 29. 15:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem értem h mi a probléma, mi lenne mégis a probléma? Nem lehet saját véleményem? Ha mondjuk 16 lettem volna, akkor mostanra több partnerem lett volna, nem csak 2, és jobban ki tudnám elégiteni a pasimat, mert TAPASZTALTABB lennék. Erre irtam. Nahh, ez a magyarázat. Ítélkezni meg lehet rögtön, mi?
2013. júl. 29. 15:36
 15/25 anonim ***** válasza:
A tapasztalat az a partnerek számától függ szerinted? Ahhoz, hogy jobban ki tudd elégíteni a partnered, a partneredet kell jobban ismerned. Meg nem árt némi érzelmi intelligencia. Miben is segít, ha egy másik pasi is megdugott? Vagy még 10? Vagy miben segít, ha arra buzdítod a kevés normális fiatalt, hogy minél előbb dugassák meg magukat valakivel? Attól majd nagyon jó és tapasztalt szeretők lesznek? Hát persze. Nos, mivel neked nem volt részed több partnerben kénytelen leszel elhinni, hogy a szexuális kultúra nem a partnerek számában mérhető. Nem beszélve arról, hogy nem mindenki akar folyamatosan partnert cserélni, akkor pedig már mindegy, hogy vár-e 17-18 éves koráig.
2013. júl. 29. 15:41
 16/25 anonim ***** válasza:
Mindegy h ki mit mond itt, semmi se fog hatást gyakorolni senkire. Ha neked igy a jó, az egy dolog, másnak lehet h más lesz a megfelelő. Ezt kellene felfogni.
2013. júl. 29. 15:42
 17/25 anonim ***** válasza:
#16: ühüm. Nyilván semmi felelősség nem jár a válaszokkal. Mindenesetre nézd meg mennyire hasznosnak ítéltetett az első válaszod (és még csak nem is pontoztam). Tudod itt igen könnyen befolyásolható tizenévesek kérdezgetnek, talán ha nem az dőlne ezen az oldalon is a válaszokból, hogy "dugjál orrba-szájba", akkor nem kocsosulna el ennyire ez a világ.
2013. júl. 29. 15:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Aki meg egy komment alapján változtat az életén, arról meg is van a véleményem. Ennyi.
2013. júl. 29. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:
No, nekem is megvan a véleményem egy komment alapján egyesekről, úgyhogy ez se olyan kirívó eset.
2013. júl. 29. 15:53
 20/25 anonim ***** válasza:
#3-mas , ha nem lennék ősheteró csatlakoznék :D
2013. júl. 29. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!