Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig "normális" szűznek...

Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?

Figyelt kérdés

2013. júl. 20. 13:24
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%
Niért olyan elképzelhetetlen ,hogy valaki 26 évesen még nem találta meg a szerelmét és mással meg nem akarja?
2013. júl. 20. 13:28
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolom. Teljesen normális dolog nem szexelni. Szexelni is teljesen normális dolog. Sokat szexelni is teljesen normális dolog. Mindenki el tudja dönteni, akar-e szexelni vagy nem.
2013. júl. 20. 13:29
 3/31 A kérdező kommentje:
1.most főleg férfiakra gondolok, de akiket ismerek és ennyi idősen szüzek,azok..hát nem teljesen százasok.finoman szólva.
2013. júl. 20. 13:30
 4/31 anonim ***** válasza:
Attól hogy házasodni nem akar,még simán sexelhet. Ha szereted a tejet,te sem veszel egy egész tehenet...
2013. júl. 20. 13:50
 5/31 anonim ***** válasza:
68%
Anyukám szerint aki pasiként 25 körül is még szűz, ott valóban vmi baj van. Vagy antiszociális, és ki se mozdul a szobából(ami rohadtul nem jó), vagy nem tudom, ennyire béna...
2013. júl. 20. 13:53
 6/31 anonim ***** válasza:
50%

Én 24 vagyok és szűz. Szerintem senki nem mondaná meg, ha meglátna, inkább azt szokták gondolni a lányok, hogy milyen csajozós vagyok. Béna sem vagyok, mert még soha nem néztek furcsán vagy röhögtek ki/küldtek el a viselkedésem miatt.

Antiszoc sem vagyok, nem vetem meg a bukikat és a kikapcsolódást. Azt sem lehet mondani, hogy várok az igazira, mert az első nővel lefeküdnék, aki tetszene.

Szóval csak nincs szerencsém, márpedig a szexhez óriási szerencse kell, ha nekem ennyi idősen még nem volt hozzá alkalmam.

2013. júl. 20. 14:06
 7/31 anonim ***** válasza:
44%
Aki ennyi idősen szűz, ott valami gond van, akár férfi, akár nő az illető
2013. júl. 20. 14:15
 8/31 viktor123456 ***** válasza:
Ha pasi ha lány difü van. Csak kettyós ilyet ismerek. Dugj gyorsan egyet.
2013. júl. 20. 14:57
 9/31 anonim ***** válasza:

szerintem sincs valami rendben az olyan emberrel, aki ennyi idősen még szűz. írták előttem, hogy antiszoc. lehet, vagy hasonló.

lánynál még csak-csak előfordulhat, hogy belenevelték, hogy a házasságig nincs szex, de egy srác esetében elég gáz a dolog. főleg, amiket fiú haverjaim meséltek, hogy már nyolcadikos korukban alig bírtak magukkal a hormonok miatt. :D

nem értek egyet veled, 6os válaszoló. szerintem a szexhez nem óriási szerencse kell. :) ha olyan vagy, mint amilyennek leírtad magad (normális, bulizós, haverozós srác), akkor nem lehet, hogy te vagy túl válogatós? ahogy írod is, hogy lefeküdnél az első nővel, aki tetszene. nehogymár 24 év alatt ne találkoztál volna olyannal, aki tetszik..

22L

2013. júl. 20. 15:25
 10/31 anonim ***** válasza:
De, rengeteg nő van, aki tetszik. Csak nem jutok el velük olyan szintre, hogy szex legyen belőle. Alapvetően nem szoktam jópofizni a lányokkal, mert undorítónak tartom a a tetszelgést.
2013. júl. 20. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!