Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?
Én 24 vagyok és szűz. Szerintem senki nem mondaná meg, ha meglátna, inkább azt szokták gondolni a lányok, hogy milyen csajozós vagyok. Béna sem vagyok, mert még soha nem néztek furcsán vagy röhögtek ki/küldtek el a viselkedésem miatt.
Antiszoc sem vagyok, nem vetem meg a bukikat és a kikapcsolódást. Azt sem lehet mondani, hogy várok az igazira, mert az első nővel lefeküdnék, aki tetszene.
Szóval csak nincs szerencsém, márpedig a szexhez óriási szerencse kell, ha nekem ennyi idősen még nem volt hozzá alkalmam.
szerintem sincs valami rendben az olyan emberrel, aki ennyi idősen még szűz. írták előttem, hogy antiszoc. lehet, vagy hasonló.
lánynál még csak-csak előfordulhat, hogy belenevelték, hogy a házasságig nincs szex, de egy srác esetében elég gáz a dolog. főleg, amiket fiú haverjaim meséltek, hogy már nyolcadikos korukban alig bírtak magukkal a hormonok miatt. :D
nem értek egyet veled, 6os válaszoló. szerintem a szexhez nem óriási szerencse kell. :) ha olyan vagy, mint amilyennek leírtad magad (normális, bulizós, haverozós srác), akkor nem lehet, hogy te vagy túl válogatós? ahogy írod is, hogy lefeküdnél az első nővel, aki tetszene. nehogymár 24 év alatt ne találkoztál volna olyannal, aki tetszik..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!