Hogy gondoljátok? Ez normális? Mit tegyek? Szeretem még?
Figyelt kérdés
Van egy fiu.. 2évig jártunk, több mint másfél év után neki adtam a szüzességem. (ő elment,de én nem) Aztán vége lett, szakitottam mert nem törődött velem. Utólag kdierült,hogy (azt utolsó kb. 1 hónapban) míg velem volt sms-ezett egy másik lánynal :S Már 2 hónapja,hogy vége. De néha ugy érzem ha már nemis jövünk össze, de jó lenne vele szexelni. Nagyon megutáltam. Azt hiszem már nem érzek iránta semmit. Megváltozni ugysem fog, nemfog rám figyelni....De mégis jó lenne vele a szex. Meg hát azért csak 2 év..hiányzik...2009. jún. 17. 21:27
1/5 anonim válasza:
felejtsd el őt! találsz egy sokkal jobb fiút,aki foglalkozik is majd veled és valószínű a szex is jobb lesz! csak a szex miatt ne gyere össze vele!semmiképp nem éri meg. Ne add magad így oda, lealacsonyító lenne és amúgy sem érné meg. keress olyat,akivel nem csak a szex lesz jó!
2/5 anonim válasza:
Szexeljetek egy nagyot, egyszer élsz.
3/5 anonim válasza:
Nem szereted, és felejtsd el. Majd a következő barátoddal elmész és őt meg végleg elfelejted majd :)
4/5 anonim válasza:
Ne feküdj le vele. Nem azért, mert nem szereted -e nélkül is lehet nagyon jó a szex, sőt.. Inkább azért ne, mert nem érdemel meg. :)
De ha csak a szex hiányzik, és nem is szereted..ennyiből bárkivel lefeküdhetnél. Pl. velem. :) F27
5/5 anonim válasza:
Felejsd el.. Azkell, hogy a sex után még jól megalázzon mondjuk azzal h leku*váz meg ilyenek... de te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!