Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 13:24
11/31 anonim 

válasza:

Nem kell óriási szerencse a szexhez. Ezt nem tudom honnan veszed.... de ha nem mozdulsz ki otthonról, akkor igen, valóban nagy szerencse kell...
12/31 anonim 

válasza:

Szerintem leírtam, hogy igenis kimozdulok otthonról. Majdnem minden hétvégén kikapcsolódom különböző (szórakozó)helyeken.
13/31 anonim 

válasza:

És ismerkedsz is? Milyen szöveggel mész oda vkihez?
14/31 anonim 

válasza:

Nem szoktam odamenni. Ennek semmi köze a szexhez.
15/31 anonim 

válasza:

hát, ha nem udvarolsz a lányoknak, nem mész oda hozzájuk, és ellenérzéseid vannak a "tetszelgéssel" szemben, akkor ne csodálkozz, hogy senkivel sem jutottál el "odáig".
22L
16/31 anonim 

válasza:

Akkor mégis mit vársz???:D Ha oda se mész???
17/31 anonim 

válasza:

Hát szerintem baromi szánalmas, amikor valaki direktbe odamegy egy csajhoz.
Az meg külön röhejes, ha úgy próbálják felhívni magukra a figyelmet a lányok, hogy megcsípnek meg a hátsómat fogdossák. :DDD Mert már ilyen is volt nem egyszer...
18/31 anonim 

válasza:

Akkor mit gondolsz, hogy fog ez összejönni?
19/31 anonim 

válasza:

Miért? Csak ilyen szélsőséges esetekben jöhet össze? Ennyire nem hiszem, hogy fekete-fehér a helyzet.
20/31 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig rosszul állsz a dolgokhoz.
2013. júl. 20. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!