Meddig "normális" szűznek lenni? Nem gondoljátok, hogy aki 26felé is az, ott valami bibi van?
Te szerencsétlen marhaszar, hol írtam én, hogy nem jöhet oda senki? Azt írtam, hogy szánalmas és lehangoló, hogy csak ilyen óvodás szintű jelzéseik vannak.
Aha, és most már tudom is, hogy mi a bajom: biztosan egy agresszív állat vagyok, ha így reagálok. Hát persze, az ilyen együgyű idióták még ennyit sem érdemelnek. :)
26 vagyok, eddig nem tetszettem egyik lánynak sem. Vannak barátaim, nem vagyok bulizós de néha eljárok azért (nem minden hétvégén).
Nem válogatok vagy ilyesmi. Egyszerűen eddig nem jött össze egy randi sem. Ennyi. Nem gondolom hogy ez "bibi" lenne. Vannak akiknek így alakul az élet, vannak akiknek úgy. Ez nem "bibi", a szüzesség egy állapot, nem valami kórság. :)
Kicsit olyan 22es csapdája az egész, hiszen számomra fura hogy egy nő azért nem akarna tőlem semmit mert nem volt még senkim. Hát ha így áll hozzá nem is lesz... Ha megkérdeznék miért nem volt még csajom, legszívesebben azt felelném azért mert előtted is csak ezt kérdezgették.
Nem is az,hogy kórság. Csak számomra,így,hogy azért a 26 már közeledik a harminchoz,legalábbis közelebb van mint a 20-hoz..nekem furcsa,hogy még soha semmi,senkivel.
Azt se mondom,hogy már tiniként kell fűvel-fával csinálni.
Én pl 22 vagyok,két emberrel voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!