Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baráttal jobb elveszteni vagy...

Baráttal jobb elveszteni vagy a szerelmeddel a szüzességet?

Figyelt kérdés
A szerelmeddel mikor érzitek ugy hogy na most elveszititek a szüzességeteket vagy jobb elötte gy baráttal vagy valakivel hogy több tapasztalatod legyen?Tapasztalatokat szeretnék kérni.:)
2013. aug. 13. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Prostival.
2013. aug. 13. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
baráttal? peersze. szerelmeddel, ez nem kérdés.
2013. aug. 13. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
szerelmeddel, nem baj ha elsőre nem megy úgy, akkor is
2013. aug. 13. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Baráttal csak akkor ha nincs barátod.
2013. aug. 13. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, hogy egy ilyen kérdés felmerül.
2013. aug. 13. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Relatív. Nekem a szerelmem a legjobb barátom :) és az első szex próbálkozását elkezdtük párként, majd végigröhögtük és hülyéskedtünk barátként :) ez a legjobb
2013. aug. 14. 01:04
 7/9 anonim ***** válasza:
A szerelmed egyben a legjobb barátod is :D De inkább a szerelmeddel
2013. aug. 14. 09:22
 8/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a helyzet.. te ismered, milyen a barátod és a szerelmed is. Én most szeretném elveszteni a legjobb barátommal, viszont nekem nincs szerelmem.. És azért döntöttem így, mert tudom, hogy száz százalékra vigyáz rám és megbízok benne. Gondold át - melyikükről mondhatod el ezt leginkább? Kihez vonzódsz jobban? Nem lenne számodra kínos, hogyha a barátoddal fekszel le? Változna a kapcsolatotok? Ezen a téren is gondolkozni kell.. és szerintem ebben a kérdésben nem ez az oldal lehet a legnagyobb segítségedre, nézz szét szakértők által írt helyeken.
2013. szept. 2. 00:04
 9/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi:))
2013. okt. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!