Kivel jobb elveszíteni a szüzességet? Egy tapasztaltabbal, vagy egy szintén szűz fiúval?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is indokoljátok meg, hogy miért pont egy szűzzel vagy nem szűzzel. :) köszi a válaszokat :) 20/L2013. júl. 18. 21:25
1/9 anonim válasza:
Tapasztalt sráccal mert az tudja mire van szüksége egy csajnak és azért támaszt is tud neked nyújtani...egy szintén szűz sráccal elfogjátok bénázni hidd el min. az egyikőtöknek már tapasztaltnak kéne lennie!!
2/9 anonim válasza:
Szerintem egy tapasztaltabbal. Hogy miért? Azért mert ha a másik fél ugyszint tapasztalatlan akkor nem tudja hogy bánjon veled... A tapasztal meg azért csak tudja hogy mit hogy kell csinálni és milyen módon. Nem egyből bele a közepébe hanem előjáték és így tovább.
3/9 anonim válasza:
Én egy tapasztalt sráccal vesztettem el. Paráztam, neki én a 3-4 lány lehettem, már jártunk féléve, tehát nem sietetett, mondta hogy ő tudja mit csináljon:)
vezetett, ha nem akartam valamit nem csinálta, vigyázott rám
nem tudom mi lett volna velem, ha egy ugyanolyan bénáskodó fiú van velem szemben, mint amilyen én is lehettem:)
4/9 anonim válasza:
azal akit szeretsz,és ő viszonozza.
akkor figyelni fog rád, és maradandó KELLEMES szeretkezés emlék marad.
egyébként meg ha "csak" tapasztalt akkor az első jó dugásod lesz
5/9 anonim válasza:
Fura vagy sem, én örülnék, ha a páromnak is én lennék az első. :) Mert az olyan mesébe illő. ^^
6/9 anonim válasza:
Mi a szerelmemmel együtt vesztettük el és egyáltalán nem bénázás volt, mert már régóta együtt voltunk és előtte volt már petting meg minden. Én nagyon örülök, hogy nem a sokadik lány voltam, akivel lefeküdt.
7/9 anonim válasza:
én tpasztalt vagyok :) de szerintem jobb a kezdővel
8/9 anonim válasza:
velem, mert nekem mindig igazam van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!