Igaz az, hogy az idősebb szüz férfiak jobb, ha eleinte nem annyira válogatósak?
Elküldtem véletlenül, szóval:
... a csajok akik eddig nem foglalkoztak velük ezután sem fognak.
Nincs a homlokukra írva hogy szüzek így aztán nyugodtan válogathatnak (amennyiben ők is adnak magukra).
Az meg hogy esetleg mégse kellenek sok lánynak az nem a szüzességük következménye hanem az önbizalomhiányé ami lerí róluk. A késői szüzesség az önbizalomhiány következménye és nem fordítva!
(Aki meg megint elkezdi a "Nincs BMW-m, stb. így hogy csajozzak, ne trollkodj mert amúgyis kaptad a mínuszt kapásból" szöveget az tehet egy szívességet).
Mi az, hogy nem válogatósak? Mindig olyan nőre kell ráhajtani aki tetszik! Tetszésen belül sok csaj van éppen mikor milyen stílus a nyerő..abból válogathatnak! Hogy szűzek még meg senki sem tudja és soha senki sem fogja megtudni..mi ez a hülyeség, hogy látszik hogy szűz meg érződik az ágyban? Nálam anno a csaj azt hitte full tapasztalt vagyok pedig nem...pedig nem is voltam 20
20 felett meg már alapból feltételezik hogy az illető nem szűz így a kezdeti zavartságot betudják a kezdődő kapcsolatnak hiszen minden párkapcsolatnál össze kell csiszolódni, hiszen minden csaj más! Ez a szűz dolog csak a szüzek fejében nagy probléma amúgy ösztön az egész és jön magától! Válogassanak kedvükre és legyen önbizalmuk, mert saját maguk ellenségei ezzel a kib@szott kishitű felfogással - mások jobbak, én még szűz vagyok, nem tetszem a csajoknak- ha nem ilyeneken gondolkoznának hanem csajoznának már régen nem lennének szüzek!
20 feletti szűz vagyok de annyit én is tudok: a lehető legrosszabb dolog csökkenteni az elvárásokat. Hiszen arról a potenciális partnerről beszélünk aki a lehető legközelebb fog állni hozzánk akkor már igenis legyünk válogatósak külsőre-belsőre! Adjunk már magunknak ennyi tiszteletet (és a másiknak azzal hogy nem használjuk ki őt, nem etetjük azzal hogy így szeretlek-úgy szeretlek miközben esetleg csak tapasztalatszerzés gyanánt - vagyis önös érdekből - vagyunk vele)
Csak az szokott megalkudni (és összességében még boldogtalanabbul élni mint szingliként) aki nem veszi a fáradtságot hogy önmagát fejlessze. És nekem nem egy szőke bombázó kell szilikonmellekkel viszont egy lécet akkor is meg kell ütnie és ez egy teljesen jogos elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!