Mit mondanátok egy olyan lányra, aki 14évesen veszítette el a szüzességét? (Nem magamról beszélek. )
ált. azért mondják rá, hogy ribizli, vagy netán k...rva, mert abból, hogy 14 évesen veszítette el (ami sokaknak elég korai), feltételezik, hogy a szexuális élete állandó, csak a partnere nem. mondjuk ki, azoknak a nagy része, akik ilyen fiatalon veszítették el, később rászolgáltak erre az elnevezésre.
vannak kivételek is persze, de szerintem akkor is butaság, ha az ember lánya "érett", mert egy 14 éves lány elég sok mindenre rá tudja mondani, hogy azért csinálta, mert átgondolta. francokat gondolta át, a többség csak nagylánynak akar tűnni. mindenesetre akárkiről is van szó, én azt mondom, mindig csak olyat csináljon az ember, amiről tudja, hogy később nem fogja megbánni. én senkit nem ítélek el, ha ri...anc, de a véleményem akkor is megvan róla.
ömm,mondjuk:Szia!
(Amúgy nekem nővérem 15 évesen..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!