Szüzesség elvesztése egy szexkapcsolatban?
Én ugyan férfi vagyok,de az utóbbi időben én is ilyesmin agyalok.Akivel el tudtam volna képzelni,azt kidobtam,mert nem bírtam már a hülyeségeit,aki pedig felajánlotta,hogy feküdjek le vele,az nem tetszett.
Már vágynék rá,de nem tudom,hogy mennyire bánnám meg,ha később úgy emlékeznék vissza az első alkalomra,mint egy közönséges dugás,amiben semmi érzelem nincs.
Én csak ezért nem merek belemenni,pedig nagyon úgy néz ki,hogy az igazi b@$zik jönni,az évek pedig múlnak és idén már 24 leszek.
én voltam ilyen kapcsolatban több lánnyal is.
a lényeg,hogy olyat válassz,ha van választási lehetőséged,aki nemcsak tapasztaltnak néz ki,hanem tudod róla,hogy az.
és ne találkozz vele túl gyakran,és ne is írogass neki sokat,mert beleszeretsz.
heti 1x elég.
így így vesztettem el kb gél éve...
ha sokat beszélnétek meg írogatnál neki abból az lenne hogy beleszeretsz.szóval ha ilyen "kapcsolatod" lesz akkor agyon vigyázz. Mert ha összebarátkoztok akkor az egyik fél ugyis beleszeret a másikba és neki szenvedés lesz.Tapasztalatból mondom sajnos én beleszerettem.
Szóval ha érzed hog kötödsz hozzá és fontos neked akkor abbana a pillanatban meg kell szakítani minennemű érintkezést hogy későb ne fájjon jbban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!