Szüzesség elvesztése után mennyi ideig normális a vérzés?
Figyelt kérdés
Barátommal lefekudtem, jo ideje egyutt vagyunk. Es miutan elveszitettem vereztem, es meg mindig tart a verzes 3 napja. Elegge fajt, de gondolom az normális. Szabad ennyi ideig verezni?2014. márc. 26. 20:07
1/4 Orsy070 válasza:
Nem lehet hogy mestrualsz? mert ha nem es sok ver jon meny dokihoz mert lehet baj.Azert 3 napig nem kellene jonnie onnan ...
2/4 BigB84 válasza:
Olyan 10-15 liter után már nem egészséges, de 40 literig ne aggódj.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert nem jon sok ver, es mielott tortent nem vereztem csak utana. Ez nekem is eszembe jutott, de az kizart, az egesz mas. dokihoz nem merek elmenni.
2014. márc. 26. 20:15
4/4 anonim válasza:
Én 4 napig véreztem. Raktam be betétet és ennyi :) nem lett belőle baj. viszont én 2. szexnél is véreztem. Szóval szerintem ennek az az oka hogy vastag a szűzhártyád és lehet nem szakadt át teljesen. de elvérezni nem fogsz nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!