Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elég rég ota szexkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég rég ota szexkapcsolatban élek, most derült ki, hogy a pasinak más is van. Meglepetésemre rosszul érzem magam. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Megbiztunk egymásba,szabadok voltunk igy mindenki épitette a karrierjét,most mikor megtudtam,hogy más is van teljesen magamba zuhantam,hogy még egy szexkapcsolatra sem vagyok jo,kiborultam és elküldtem a pasit,nehogymár 3 an lennénk még egy ilyen dologban is.Nem tudom miért nem szolt,hogy én nem kellek.Most mikor elküldtem sajnos hiányzik,még ha keveset is nyujtott a szexen kivül.De mikor gondolok rá,hogy kivel volt még melletem nem jön,hogy ujbol ágyba bujjak vele.De mást sem kivánok.Csak tudnám mikor mulik el ez a rosz érzés,igazán önbizalomhianyos lettem.Valaki járt még igy?

#szexkapcsolat #végetérö
2015. máj. 17. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%

Ez a legnagyobb gond.

Egy szexkapcsolat, mint ahogyan a nevében is benne van, a szexről szól. Itt érzelmekről, kötődésről szó nincs. Az, hogy vannak olyanok, akik nem alkalmasak szexkapcsolatra, mint ahogyan te is, vagy nem hagyják abba, mielőtt komolyabbra fordulnának a dolgok, az egy másik dolog. Mert bizony nem mindenki tud kötődés nélkül kapcsolatban lenni valakivel. És lehet, hogy eleinte megelégedtél te is csak a szex-el, de egy idő után többet akartál, most is többet akarsz.

De ezért őt egy percig nem hibáztathatod, vagy éppen a 3. felet. Mert előre tisztáztátok a játékszabályokat. És ő nem kötődött hozzád, ő tényleg szexkapcsolatnak tekintette ezt az egészet, nem tartoztattok egymásnak semmiféle kötöttséggel, elszámolással.

Ugyanúgy neked is jogod lett volna, hogy ne csak vele szexelj, hanem mással is. Mint ahogy neki is joga volt hozzá.

És ettől ne érezd rosszul magad. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy értékes, csak vele nem illettél össze, nem te voltál az ő számára az, akivel komolyabb kapcsolatot akart volna kiépíteni, vagy aki mellett meg akart volna állapodni.

Lépj tovább, keresgélj, ismerkedj és majd lesz olyan, akivel meg majd jól egymásra találtok és többet jelentesz számára a szexnél.

2015. máj. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!