Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már két éve szexkapcsolatban vagyok, ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
jó vagyok nála?
nálam ő tökéletes, kár hogy kapcsolatot nem akar.
23/l 26/F
2015. ápr. 23. 21:59
1/12 anonim válasza:
Ha megkaphat téged olcsóbb áron, miért akarna többet fizetni?
2/12 anonim válasza:
Jó rés vagy az tény, ha ennyit bír dugni.
3/12 anonim válasza:
Jó vagy nála, de úgy néz ki a barátnője még nálad is jobb...
4/12 A kérdező kommentje:
nincs barátnője;)
2015. ápr. 23. 22:04
5/12 anonim válasza:
Inkább pont fordítva.
Ha jó lennél nála, már rég többet akart volna. De neki ez kényelmes így, miért akarna változtatni?
7/12 anonim válasza:
Ha nincs barátnője, mért nem akar kapcsolatot?
8/12 anonim válasza:
jó vagy nála dugni
nyilván ha akart volna valamit már összejött volna veled
neked pedig bejön és azzal hogy csak szexelsz vele elhiteted magaddal hogy majd lesz is több
álomvilág...
9/12 anonim válasza:
B*szózónába kerültél. Innen nincs kiút akárcsak a barátzónából. Mellesleg felfoghatnátok már, hogy az ha szétteszitek a lábatokat édes kevés egy kapcsolathoz.
10/12 anonim válasza:
jó vagy az agyba, hagyod magad
ennyi.
az hogy o a tokeletes neked. azt csak az agyad talata ki mert o vele vagy a legtobbet. ha el jutottat a csucsra akkor megplane.
habar. en sose ertettem hogy egy szex kapcs hogy alakulhat ki...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!