Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képzelitek el a jövőtöket szexkapcsolatban, párkapcsolatban, vagy?
párkapcsolat
több szexkapcsolatra volt lehetőségem, de nálam ez nem lehetőség, sokak szerint hülye voltam, hogy kihagytam attól ez az én életem én döntök, én hibázok én hozom helyre!
Nem nagyon képzelek el semmit, mert ha a mostani tapasztalataim alapján megpróbálok valamire gondolni, az leginkább az, hogy egyedül maradok.
Hiszek a csodákban, de kellett már eleget csalódnom a női nemben.
23/F
Haaaat.. Szeretnek talalni egy lanyt.. Aztan vele leelni az eletem :)
Szep almok..
Hat en 27 vagyok es nm vokt hosszu tavu kapcsolatom csak lazak hiaba akartam komolyan semelyik nem ertekelt... szval en mar nem remenykedek
Meg gyereket se akarok
most úgy néz ki nálam is ilyen szexkapcsolat féle alakul..
mostanában csak ilyenekbe boltok bele.. senki se akar komolyat..jó ez bonyolult hogy ő miért nem..de hagyjuk
szóval afféle bdsm szexkapcsolat. :D nem vok normális..de hát élni tudni kell. és lány vagyok
persze majd ha megtalálom az igazit és ő is velem akarja leélni az életét akkor oké bár nem vok a házasság híve szerintem hülyeség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!