Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek és urak, egy párkapcsolatban a nőnek mennyire van igénye a csöpögésre, a romantikára, nyálóceánra?
Én igénylem, de nem kell túlzásba esni semmiben sem. Az arany középút a nyerő.
De ez mindenkinél más, van akinek kevésbé van szüksége ilyenekre.
Figyelemsség, udvariasság, néha spontán apró ajándékok, virág... Ez kell a nőknek, mindig mindenhol, 30 év házasság után is.
Van aki tud bánni a nőkkel és van aki nem! De tanulható!
Egyet tisztázzunk: a romantika és a csöpögés nem ugyanaz.
Nagyon fontos a határozottság és a férfiasság, elvégre egy férfi ettől férfi, de ugyanúgy fontos az is, hogy megértse a nőt, sőt, meg akarja érteni, és hogy "leereszkedjen" hozzá. Ez micsoda hülyeség egyébként... leereszkedni????? Aki ezt mondja, az nem tudja, hogy egy párkapcsolat egyenlőségről és összetartásról, szövetségről szól?
Nekem speciel (18/L) nincsen szükségem nyálóceánra, gyertyafényes vacsorára, heti három cuki ajándékplüssre, reggelire az ágyban, meg ilyenek. Én a figyelmet szellemileg kedvelem. De azért ne is túrjon le az ágyról...
Manapság a fiúk határozatlanok és szerencsétlenkedőek, félősek. És ez elkeserít. :(
Vagy létezik a másik véglet: rámenős férfi, akaratos, makacs, akár még önző is, aki véghez viszi minden gondolatát, leszarva a nőt. Fúj...
A nők meg képtelenek megmondani, mit akarnak... Ettől szép kerek az egész. :D
Egyen fuggo.
En no letemre nem szeretem a nagyon romantikus dolgokat.
De azt szeretem, ha ereztetik velem, hogy no vagyok. Szoval meg kell talalni az egyensulyt. Nem bonyolult, csak kommunikalni kell, nem gondolatot olvasni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!