Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek mennyire fontos a szex egy párkapcsolatban?
Csak mert,nem egy olyan embert ismerek akik váltig állítják hogy a szex,a mélyebb fizikai érintkezés nem annyira fontos,sőt...számukra kielégítő a szerelem érzelmi oldala,és én csak értetlenül állok a helyzet előtt, mert én magamból kiindulva nem tudnám magam egy szex mentes kapcsolatban elképzelni.Szerintem igen is meghatározó pontja a szex egy kapcsolatnak,mindenféleképpen kell a fizikai érintkezés.( bár tény hogy az érzelmek is fontosak)
17/L
Véleményetekre tényleg kíváncsi vagyok,köszönöm előre is :)
Pont annyira igaz, hogy nekünk a mélyebb érzelmek fontosak, mint nálatok, hogy az érzékeny, romantikus fiúkra buktok...
ÉS azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
Valóban nagyon fontosak az érzelmek és mély kapcsolat. De ha nincsen/rossz a szex idő kérdése, hogy annyi legyen a kapcsolatnak.
mellesleg egészséges nőnek is fontos a jó szex :) azt sem hanyagolja el.
,, érzékeny, romantikus fiúkra buktok " :)) Én pedig arra bukok, bár férfi formájában, nem fiúra. :)
Akkor megyek, és keresek egy aszexuális férfit.
25N
Érthető, hogy a nők sokkal jobban ragaszkodnak a szexhez, mert nekik nagyságrendekkel nagyobb élvezetet nyújt.
Csak gondoljatok bele, mennyi ideig tart egy férfi orgazmusa és mennyi ideig egy nőé. Teljesen más nagyságrend, amiért a nők mindenre képesek, a férfiak meg kevésbé. Bár kifelé kommunikálva pont az ellenkezője jön le, de ez már a képmutatás mélységes világába vezető kérdés.
Nos nem minden férfi szexmániás.
A szex téma manapság túl van lihegve, a fizikai érintés és a harmonikus kapcsolat nyilván összefügg, de amikor már komoly kapcsolatban van az ember és jön mindenféle téma, akkor valóban nem ennek van prioritása.
De Te még fiatal vagy nagyon, a ti korosztályotokban még ez az alap, szóval szerintem nincs a gondolkodásoddal semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!