Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családom van de beleszerettem a munkatársam feleségébe?
én még nem szültem, de a nővérem igen és nála egyértelműen láttam, hogy amikor terhes volt, aztán utána is mindig vigyázott arra, hogy jól nézzen ki. Sokat sétált nagy pocakkal és mindig ápolt volt a megjelenése. Aztán szülés után is, vigyáz az alakjára és csinosan várja haza a férjét. Mert anyukám is ezt tette és mert sajnos egy férfit így lehet megtartani. Ez két emberen múlik. Ha nem figyelek a másikra, a másik igényeire akkor az másnál fogja keresni a boldogságot, bármennyire is gyáva dolognak tűnhet.
Én nem vagyok a megcsalás híve, de egy nő mindig legyen nő és vegye észre mikor kell változtatnia.. ezt manapság már kevesen veszik észre és csodálkoznak hogy elhagyják őket.
Pedig a férfiak végtelenül egyszerűen működnek: a büszkék lehetnek a párjukra (külsőre-belsőre),ha meleg vacsorával várják, rendes lakással akkor miért kockáztatnák ezt futókaland kedvéért?
Mondom ezt úgy hogy én is nő vagyok
"Pedig a férfiak végtelenül egyszerűen működnek: a büszkék lehetnek a párjukra (külsőre-belsőre),ha meleg vacsorával várják, rendes lakással akkor miért kockáztatnák ezt futókaland kedvéért?"
Én azt kívánom neked, hogy ezt a kérdést majd soha, sehány évesen ne kelljen - a mostaninál kevésbé jó lelkiállapotban - se magadnak, se a férjednek/élettársadnak feltenned, ellentétben azzal a jó pár nővel az ismeretségi körömben, akik ezt átélték, annak ellenére, hogy bőven megfeleltek az általad fontosnak tartott kritériumoknak.
Én legalábbis úgy látom némi élettapasztalattal a hátam mögött, hogy a valóságban azért se a férfiak, se az élet nem ennyire egyszerűen működik, de legyen neked igazad ezzel a bizakodó és optimista hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!