Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi akit nem zavar ha egy nő szórakozásból szexel, az incel vagy béta?
Házibuliban voltunk és egyik haverom mondja egyik közös ismerős lányra hogy nézd a kis r*banc, most d*gták meg az emeleten.
Mondom és ha jól esett neki miért ne? Erre haverom és többen is rámnéztek döbbenten hogy dehát ez mekkora egy k*rva hát nem látom.
ÉS hogy az más ha mi csináljuk mert mi férfiak vagyunk.
Tudom hogy ez nagyon fura, mert tisztába vagyok vele férfiak többségét feldühíti ez , ha egy nő így szórakozásból is szereti a szexet, de engem nem érdekel és fura, beteges módon nem változtat a szememben a nő megítélésén.
Sőt, és ez most így még betegebben hangzik, de amikor hallottam hogy mondják, hogy megd*gták a kis k*rvát, és láttam a lányt így ilyen jó érzést éreztem, mert ismerem a lányt és örültem annak, hogy jól érezte magát.
Olyan érzés volt tudjátok mint amikor ha őszintén szeretsz valakit akár barátként akár párodat, akkor ha ő boldog valami miatt akkor te is őszintén átérzed az örömét.
Szóval tudom fura és beteges ez de hát ezt éreztem.
Semmi beteges nincs a véleményedben. Ez a normális.
Azokat a pasikat nem az zavarja, hogy jól érzi magát a lány, hanem, hogy nem velük. 😏
Igen, ez normális, de legalábbis átlagos férfi mentalitás.
Én is így érzek. Nyilván, ha nekem tenné szét a lábát, kevesebb problémám lenne vele. De a ribizli, az akkor is ribizli.
Ilyen hátterű nővel, akiről ezt tudom, nyilvánvalóan komoly kapcsolatot semmilyen körülmények között nem tudnék elképzelni.
Mondjuk én alapból nem feküdnék le random nőkkel, különösen nem egy nyilvános rendezvényen, ahol az ismerőseim ezen csámcsognának. Szóval férfi létemre sokkal kevésbé vagyok "felszabadult" egy ilyen nőnél.
Kicsit creepy ahogy fogalmazol. Negédesen, folyosan hogy "jaj de örültem hogy jól érezte magát, amikor hallottam h megd*gtak a kis k**vat". Na mind1.
Én személy szerint nagyrészt telibeszarom h ki kivel szokott dugni.
# 8
azt úgy értettem hogy engem sem érdekel, de amikor a többiek mondták negatívan hogy nézd a csaj most szexelt és hogy hát mekkora ribizli ez miatt, akkor ezzel kapcsolatban nekem nem negatív hanem pozitív érzéseim voltak, ez minden, hogy engem nem zavart és nem tűnt fel előttem ezért negatívan a nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!