Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hosszabb "kitartóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hosszabb "kitartóan nyomulós" időszakból lett randi, majd megemlítette, hogy ő barátság extrákkal kapcsolatban is benne lenne már... Jól gondolom, hogy ezzel egy normális kapcsolat esélye elúszott, de azért nyitva hagyta a dolgot egyéb formákra?

Figyelt kérdés
Ismerősök voltunk, és a kezdeményezése után én hangsúlyoztam, hogy próbáljuk a haverkodás határain belül maradni, aztán a randi kicsit változtatott az én látásmódomon is és úgy néz ki az övén is.

2021. máj. 19. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit ilyen "pna kell, bármi áron" fílingje van, mert azt mondta hogy már abban IS benne lenne.

Én úgy gondolom, hogy aki igazán tartós kapcsolatra vágyik, az elsősorban nem a testet akarja, de nincs kizárva hogy nem lenne jó pasi (és még áll a lehetőség)

2021. máj. 19. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez már eleve nem azért nyomult, hogy komoly kapcsolat legyen köztetek, hanem hogy dughasson.
2021. máj. 19. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nyomulas nem neked szol, hanem annak, ami a labaid kozott van. Csak megprobalja a regi baratsagot "kamatoztatni".
2021. máj. 19. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, jól gondolod. Nem akar tőled komolyat, de szex jó lenne. Menj bele, ha hasonóan gondolkozol.
2021. máj. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!