Teljesen kilátástalan lett a helyzet a szüleimmel, már végső elkeseredettségemben az öngyilkosságot is megemlítettem erre normális ez a reakció?
Figyelt kérdés
Ilyet mondtak hogy az nem olyan könnyű, meg ne keserítsem meg a magam meg mások életét se egy normálisan gondolkodó ember csak azt teszi amit a tapasztaltak mondanak... Azóta eltűntem és még csak fel sem hívtak nem is írtak, tőlük akár már halott is lehetnék.2020. febr. 6. 20:47
1/15 anonim válasza:
Mi a gond? Nem érdekled őket, ők se érdekeljenek téged és kész.
2/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mi a konfliktus?
4/15 A kérdező kommentje:
21 és Ausztriába egy barátnőmhöz...
2020. febr. 6. 21:09
5/15 A kérdező kommentje:
Szinte minden a konfliktus :( Csak ordítva tudunk kommunikálni, és minden létező negatív jelzővel már illettek a szrházi, senki, idióta, balf...és sorolhatnám.
2020. febr. 6. 21:09
6/15 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy. Nem vagy köteles eltűrni, hogy megnehezítsék az életedet. Ha ők nem foglalkoznak veled, te se foglalkozz velük. Nélkülük is élhetsz boldogan. (Legalább felneveltek. Másnak annyi se jut.)
7/15 anonim válasza:
Mit hisztizel?
Öngyilkosság helyett menj el dolgozni, tartsd el magad, költözz külön a szüleidtől. Onnantól nincs veszekedés.
8/15 anonim válasza:
7: Megtörtént, más a kérdés.
Nem olvasol??
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek...nyilván nem egyedi eset :( Csak ugye sose gondoltam hogy az én családom is ilyen...
2020. febr. 6. 21:37
10/15 anonim válasza:
Sajnálom. Biztos fáj neked, de jobb ha továbblépsz. Úgy tűnik őket nem zavarja a helyzet, magadat meg ne büntesd az ő taplóságuk miatt. Keress munkát Ausztriában és légy boldog. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!