Ha a biom-ban megemlítek valakit akkor nem változtatja át hivatkozássá a nevét pedig @-ot is használok. Illetve azt a személyt nem tudom a képeken megjelölni. Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?
nincs letiltva az adott személy
Én arra gondoltam hogy esetleg mivel ő sokszor letiltott engem ezért lehet ez hogy blokkolta...ha ez igy van remélem csak ideiglenesen
Ha van itt valaki akinek hasonló problémája volt vagy tud valamit megköszönném segítségét
Szerintem érthető a kérdés, és egyébként valószínűnek tartom, hogy az illető blokkolt téged, kedves kérdező. A legegyszerűbb módja, hogy ennek utánanézel. Keress rá a személyre instagramon, és ha nem dobja ki a keresés, vagy egyéb furcsa dolgokat veszel észre (eltűnt a profilképe, 0 követője van, eltűntek a posztjai mintha sose lettek volna, stb) akkor biztos hogy letiltott..
Ha valaha kommentelt bármely posztod alatt, a kommentet is használhatod a fiókja meglátogatásához. Ha voltak DM-jeid (privát üzeneteid), az Instagram algoritmusa -ha valaki letilt- mindkét félnek elrejti a privát beszélgetést. És ha mégis sikerül megnézned a profilját, esetleg próbáld meg a követést. Ha blokkolva vagy, az Instagram nem fogja engedni, hogy bekövesd az illetőt.
Ez hol van?
Inatagram,Snapchat?
vagy valahol máshol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!