Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom ma "finoman" megemlite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom ma "finoman" megemlitette, hogy mennyi mindent megtesz a kedvemert, ez jogos egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ugyertem en soha semmit nem hanytam fel, barmit megtettem neki. Nem komoly beszelgetes volt, csak viccesen az orrom ala dorgolte...nagyon rosszul esett, es probaltam elmondani, hogy ezzel mi a bajom (hogy szerintem egy kapcsolatban nincsen ilyen hogy Te kedved, En kedvem, es nem mind szamolgatjuk, hogy ki mennyit tett meg a masikert)...nem nagyon ertette, es nem is szolt hozza a temahoz. Engem nagyon bant, mert tobb mint masfel eve vagyunk egyutt, es szerintem nem jelent jot, ha kedjuk szamolgatni, hogy ki-kiert mennyi mindent tett meg...(amugy nem erezheti azt, hogy en nem teszek meg neki sokmindent, azt mondta nem is erzi ezt)...Ez engem nagyon bant, szeretem ot, de...ugy valami megvaltozott most...megkertem hogy ezentul a "kedvemert" ne csinaljon semmit, mert nem akarom hallani, hogy miattam csinalta...azt is mondtam, hogy "miattam" aztan bocsantot se kerjen, igazan nem kell a "kedvemert"...szo nelkul mentem be, epp koszontem. Jogosan erzem magam megsertve?

19. eves lany

2009. ápr. 1. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igen.

anno a barátommal akkor volt ilyen probléma mikor mondtam h rosszul esik h ilyen ritkán látom mintha nem is érdekelné h alig lát. amikor ezt mondtam irreálisan sokat érdeklődött felőlem, 2 hétig kb rámakaszkodott utána minden ment úgy ahogy régen. na erre mondtam én is h ne azért találkozzunk mert én úgy akarom vagy h ne hisztizzek, hanem mert mindketten fontosak vagyunk egymás számára

2009. ápr. 1. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:

NEkem is az a bajom, hogy folyton emlekeztet ra, vagy igy vagy ugy, hogy MIATTAM, ERTEM, a KEDVEMERT megteszi. Nekem ne tegye meg a kedvemert, tegye meg mert o is szeretne.

En ha teszek valamit, nem azert teszem mert a KEDVEERT, vagy MIATTA, hanem megteszem mert szeretem es mert nekem termeszetes, hogy megteszem amit szeretne...ezert nem ertem, hogy O miert igy gondolkodik:(

2009. ápr. 1. 22:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg vele. ez az egyetlen megoldás, mondd meg neki h fáj, és ezen rágódsz napok óta. és h fejtse ki bővebben mire gondolt ezzel a kijelentésével, mert úgy érzed az a természetes ha kölcsönösen, szó nélkül a legtöbbet teszitek egymásért
2009. ápr. 1. 22:48
 4/12 A kérdező kommentje:

pont az a baj, hogye elmondtam neki es szerinte nincsen igazam, mert o csak poenkodott(szerintem nem volt vicces...) probaltam komolyra forditani a szot, de mint aki nem erti mit mondok, nem valaszolt semmit...nem lehetett vele beszelni...vegen annyira mergess lettem, hogy bementem...(utalom ha en beszelek s O hallgat...)

\koszi a valaszod:)

2009. ápr. 1. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

hát pedig ezt muszáj felhozni neki valahogy... mondd neki h ok h poénkodott de te komolyan vetted és rosszul esett. nem tudok jobb tanácsot adni :/ addig úgyis foglalkoztatni fog amíg nem rakjátok tisztába a dolgokat.

egyébként én is utálom mikor látja rajtam h vmi bajom van én meg szinte már könyörgök magamban (nem hangosan:) h szóóólalj már meg waze... de ez a helyzet a srácoknak mindent a szájukba kell rágni :D

2009. ápr. 1. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Tudod én is mindent megtettem a csajomért mert nagyon szerettem,de soha annyi nem csúszott ki a száján h köszi kedves vagy.Azt mondta ez így normális.Én bármit kértem nem érdekelte.Aztán elment mással,most meg utánam vakarózik mert ott neki is kéne tenni vmit,de az nem megy.Ott nem így "normális" h csak 1oldalú a dolog.
2009. ápr. 1. 22:57
 7/12 A kérdező kommentje:

Nalunk nem egy oldalu, csak O hangoztatja jobban, amugy en megszoktam koszonni a kedvesseget, es figyelunk egymasra.

Masodszor meg en nem a "csaja" vagyok hanem a parja, legfeljebb a baratnoje, es ez azert arnyalatnyi kulonbseg. (csakmert ahogy beszelsz rola mar sugarzik az oszinte tisztelet:P)

koszi mindenkibek a valaszt megprobalok beszelni vele, majd holnap.

2009. ápr. 1. 23:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet,hogy elvárásnak érzi és azért "hánytorgatja" fel?Szerintem ha legközelebb teszel érte valamit, akkor viccesen,mosolyogva jelentsd ki, hogy "látod mit meg nem teszek érted?"!Ebből érezni fogja,hogy nem egyoldalú a dolog!
2009. ápr. 2. 00:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Bár ahhoz hogy ezt a helyzetet objektíven meg lehessen ítélni ismerni kéne mindkettőtöket én szerintem nincs olyan nagy gond, mint ami a lelkedben lett belőle.

Barátodnak valszeg van egy kis önértékelési zavara, neadj' kisebbségi komplexusa, esetleg az motoz a fejében, hogy fuu nem is kellhetek neki én, ezért aztán szeretne emlékeztetni rá, hogy az irántad érzett szerelemből már mennyi mindent megtett.

A srácok direktek, kimondják amit gondolnak, ő érted tette, a te kedvedért és szerintem itt ezen volt a hangsúly, nem a listázáson. Plusz lehet azt is ugyanennyire számon tartja, hogy Te mennyi mindent megtettél már neki. De ő tőled szeretné hallani az elismerést...hogy "igen, édesem, jól esik hogy a kedvemben jársz". Ha lehurrogod, mert nem a megfelelő szavakat használta, és listázta a dolgot...az megint elindíthatja benen, hogy ő nem is jó neked...hiszen nem győzött meg az sem, hogy mennyi mindent tett meg érted.

Megosztanám veled azt a tapasztalatomat, hátha segít kicsit, hogy szerintem minden srác alapvetően egó...önimádó, ki jobban és ki kevésbé, de azért egy kicsit mindenkiben ott van. Egy ilyen kijelentéssel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy elsőszámú vagy neki és hogy a TE kedved fontosabb neki mint bármi más...Nem rosszindulatból csinálta, hidd el.

2009. ápr. 2. 10:19
 10/12 A kérdező kommentje:

koszi a valaszod:)

Lehet, hogy nem, de azota nem is beszeltunk...:((

2009. ápr. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!