Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni egy olyan lánnyal akinek van valaki e? (nem nagyon boldog kapcsolatban él! )
Hogyan tudnék vele összejönni? Jó lenne pár jo tanács.
milyen témákat hozzak fel? stb.
15f
Útólsó XDDDDDD A barátja egy nyominger nem bírna megverni, meg amúgy is fél tőlem mert 1x "felszivtamagát" és elkezdett kötekedni velem h ö megbasz mert ö a legkeményebb(nem a lány miatt, ez azért volt, mert nyáron hülyéskedtünk a strandon ö beledobott a vízbe engem 2x, és utána én is erre felkapta a vizet.), és én erre csak lendületből(nem eröböl!) rá vágtam egyet és összeesett! Azóta nem keménykedik velem. Ja és a barátja 20 éves, a lány meg 16.
És annyit mondanék még hogy 1 hét alatt kb.3-4x szétmentek, csak a pali vissza könyörgi magát mindig, de a lány már azt mondta hogy már nemfog neki megbocsájtani(megcsalta a lányt 3x is, és ráadásul lehet hogy terhes lett az egyik lány!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!