Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tesztek ha egy hosszú kapcsolatban vagytok, és mostanában feszültebbek vagytok a kelleténél - ezért sokszor megbántjátok a b. nőtket, amit ő már nem tud elviselni és szakítani akar? Hagynád elmenni vagy próbálnád meghóditani?
Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 16:28
2/4 anonim válasza:
Ha érzem, hogy a lány még szeret, visszahódítani. De ha szakítani akar, azt már eldöntötte. Szerintem az nem is szeret eléggé, aki nem próbálja megérteni, hogy feszült vagy valami miatt, segíteni ezt megoldani.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mindenképp próbáld visszahódítani, még ha úgy gondolod, hogy már eldöntötte a szakítást és nincs beleszólásod, akkor is, különben sokáig lesz bűntudatod, és azon fogsz merengeni, hogy mi lehetett volna, ha megpróbálod, és esetleg enged:)
4/4 anonim válasza:
igaz, hogy lány vagyok, de azért írok, hátha segít rajtad! :) mostanában sokat veszekszünk a barátommal, néha idiótaságokon, apróságokon! volt már nem 1 olyan alkalom amikor eszméletlenül megbántott engem, de eszembe se jutott, hogy emiatt szakítsak vele! megbeszéltük a dolgokat, nem mehet minden simán, rosz napja bárkinek lehet! minden kapcsolatban vannak hullám völgyek! beszélj a bnőddel! ha igazán szereted és ő is téged akkor túl lesztek ezen, és ne hagyd elmenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!