Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban olyannal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban olyannal, akit nem szeretek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, kb. fél éve ismerem, de csak egy hónapja jöttünk össze. Ő azt mondja, hogy szerelmes belém, meg az ismerősei is, akikkel beszélek, azt hajtogatják, hogy mennyire odavan értem. Nekem tetszik ő, persze, csak nem szeretem... Néha azt érzem, hogy mindegy lenne nekem az is, hogyha nem lenne. Ha vele vagyok jó, de ha nem találkozunk pár napig, nem is hiányzik...

Gondolom, voltatok már ilyen helyzetben páran... Mit tanácsolnátok?

18/L

2011. okt. 24. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

pont ebben a helyzetben voltam. de én összejöttem a fiúval, és rá pár hónapra beleszerettem,pedig az elején tényleg nem hittem volna :)

másfél éve együtt :D L/17

2011. okt. 24. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
pont ilyen helyzetben vagyok énis. De figyelj, ez a dolog kétesélyes. Lehet, h majd idővel beleszeretsz, de az is lehet hogy nem. Én addig nem jöttem volna össze a fiúval ameddig legalább vmi szikra kipattan :D de te tudod.:)
2011. okt. 24. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Irántam így érez egy lány, hát mit mondjak vérzik a szívem, fasza :D
2011. okt. 24. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az lenne fair, ha szakitanal vele, mert az, hogy esetleg beleszeretsz a jovoben, egyelatalan nem garantalt, es ahogy telik az ido egyre nehezebb lesz a baratodnakelfogadni, hogy nem szereted.

A dolog masik oldala, hogy ne pazarold az eleted olyanra, akirol tudod, hogy nem szereted, hogy mindegy ha ott van. Mi van, ha kozben talalkozol olyannal akit tenyleg tudnal szeretni, de mivel benne vagy egy kapcsolatban, elszalasztod a lehetoseget.

2011. okt. 24. 18:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ne higgye, hogy te is szerelmes vagy.
2011. okt. 24. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így voltam, de én nagyon hülyeséget csináltam. Srác nagyon szeretett. Én nem szerettem, csak tetszett és összejöttem vele. Gondoltam, hogy majd belészeretek, de nem. Mondtam is neki, hogy szeretem, meg minden, miközben nem is szerettem. Viszont imádtam vele lenni, ha nem voltunk együtt, hiányzott. De szerelmes nem voltam. Nagyon megbántam már, amikor szakítottam vele négy hónap után, a szobatársa azt mondta, hogy egész éjszaka sírt miattam. Szóval szerintem ne gyere vele össze, ne járj így, mint én, és a srác ne járjon úgy, mint az én srácom.
2011. okt. 24. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
na szóval, ne gyere vele össze = szakíts vele. :)
2011. okt. 25. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
21%

mi értelme van valakivel lenni akit nem szeretek? éretlen vagy egy kapcsolathoz, ha ezen gondolkoznod kell..

cumisüveg való a kezedbe nem f.sz..

2011. nov. 3. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nem jön könnyen a szerelem és lassan sem akkor hagyd ott. Mert ha mégiscsak beleesel ebe a csapdába akkor úgy jársz mint én, és nem fogsz tudni csak nagyobb rombolással kiszállni!
2011. nov. 3. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Adj egy kis időt. 1 hónap az nem sok. Ebből simán lehet szerelem is. Pláne ha már fél éve ismered a másikat. Még 1-2 hóna és ha nem megy, akkor viszonlátás.
2011. nov. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!