Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban olyannal, akit nem szeretek?
Van egy fiú, kb. fél éve ismerem, de csak egy hónapja jöttünk össze. Ő azt mondja, hogy szerelmes belém, meg az ismerősei is, akikkel beszélek, azt hajtogatják, hogy mennyire odavan értem. Nekem tetszik ő, persze, csak nem szeretem... Néha azt érzem, hogy mindegy lenne nekem az is, hogyha nem lenne. Ha vele vagyok jó, de ha nem találkozunk pár napig, nem is hiányzik...
Gondolom, voltatok már ilyen helyzetben páran... Mit tanácsolnátok?
18/L
pont ebben a helyzetben voltam. de én összejöttem a fiúval, és rá pár hónapra beleszerettem,pedig az elején tényleg nem hittem volna :)
másfél éve együtt :D L/17
Szerintem az lenne fair, ha szakitanal vele, mert az, hogy esetleg beleszeretsz a jovoben, egyelatalan nem garantalt, es ahogy telik az ido egyre nehezebb lesz a baratodnakelfogadni, hogy nem szereted.
A dolog masik oldala, hogy ne pazarold az eleted olyanra, akirol tudod, hogy nem szereted, hogy mindegy ha ott van. Mi van, ha kozben talalkozol olyannal akit tenyleg tudnal szeretni, de mivel benne vagy egy kapcsolatban, elszalasztod a lehetoseget.
mi értelme van valakivel lenni akit nem szeretek? éretlen vagy egy kapcsolathoz, ha ezen gondolkoznod kell..
cumisüveg való a kezedbe nem f.sz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!