Szeretnék valami itthon végezhető munkát csinálni, de eddig még nem találkoztam olyannal, ami nem átverés lett volna. Van valakinek pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 22:34
1/8 anonim válasza:
Én tudok adni, de csak ha diplomás vagy... Nem átverés, nem kell semmit fizetned, sem ügynökösködnöd, sem borítékolnod.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajna diplomám az nincs :(
2010. febr. 22. 22:46
4/8 anonim válasza:
Ilyen kérdést már én is tettem fel, sajnos semmi jó válasz nem érkezett rá. Remélem neked több szerencséd lesz, engem is érdekelne egy jó kis otthoni meló.
5/8 anonim válasza:
Diploma nélkül is tudok segíteni, csak privátban, de ez csak részben végezhető otthonról, viszont én is 8 hónapos gyerek mellett csinálom.
Szép napot.
6/8 anonim válasza:
kedves első!engem érdekelne,mit tudsz ajánlani
7/8 anonim válasza:
1. vagyok. Akit érdekel, az küldhet privátot, de írja meg, hogy milyen diplomája van!
8/8 anonim válasza:
Milyen jellegű munka az, amit diplomásnak tudsz ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!