Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban mennyi idő ami még nem gáz, hogy a lány idősebb?
attol fugg hany evesek vagytok...de ha szerelemrol van szo akkor meg ne torodj masokkal.
nehogy mar mas mondja meg hogy mi a gaz es mi a nem gaz, ez egy hulyeseg, mindenki torodjon a sajat dolgaval.
te szabad ember vagy. masok szeretnek mast kritizalni mikozben meg nem veszik eszre hogty ok valojaban milyenek. te csinald amit erzel, ne torodj massal. a te eleted foszereploje csakis te vagy...tehat a filmet es a tortenetet te irod me..
ja...sok szerencset kivanok tiszta szivbol :)
Ugyan már - nézd csak meg Demi Moore-t és Ashton Kutchert.
Ahogy az mindig is teljesen elfogadott volt, hogy a vén kecskék fiatalabb csajokra hajtanak, szerintem fordítva ugyanannyira elfogadható.
Amíg 2 ember jól érzi magát együtt szerintem piszkosul nem számít a kor.
Az más kérdés, hogy minél távolabb állnak az emberek egymástól korban, annyival kevesebb a közös téma - elvileg. De kivételek mindig vannak.
kedves utolsó ők éppen válnak
szerintem a kor nem számít 2-4 év ide vagy oda mindegy
Tudom, hogy válnak - és?
Évekig dúlt a l'amour - szerintem ez bőven elég.
Egykorúak nem szoktak válni / szakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!