Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek szeret ez a lány engemet?
Már több mint 3 Hónapja együt vagyok bnömel és nem tudo el dönteni hogy szeret e vagy sem! mert így amikor vele vagyok akkor hátt érzem hogy szeret. Meg minden de Pl: a multkor is kirja hogy facebookra hogy este hogy aki aludna velem az lájk és én meg le osztotam meg és le törölte a kiírást de viszont meg kérdeztem és azt mondta hogy azért írta ki hogy unatkozot meg ijenek kíváncsi volt hányan lájkolják! De ha szerettt akkor nem érdekelné hogy hány embernek tetcik meg ilyenek nem?? meg hátt pl: volt egy olyan hogy mostanába néztem az üzeneteit és hát kiderült hogy volt egy pár olyan beszélgetése 2 hónapra vissza meröleg hogy pl a amikor ösze jöttünk az nap volt az hogy az egyik csávó írta neki hogy tecik meg minden szeretne talizni vele ö meg mondta hogy jo oké felölem gyere átt és talizunk de azt nem írja az üzenet hogy mikor írta pontos idöt lehet hogy az ellöt reggel volt mi ellöt ösze jöttünk azt nem tudom! meg hátt Pl:mikor kiírta azt hogy ki aludna vele és elkezdtem veszekedni vele leg elöször ez volt a válasza:De abba mi a rosz ha megakarom tudni h kinek tetszem?
meg régen miellöt nem voltunk együt kivolt téve a telo száma és még akkor se vette le a számát amikor ösze jöttünk én vettem le mert öt nem érdekelte nem fogozot vele! jó nem mondtam neki soha hogy vegye le de akkor is szerintem ez magátol értetödö ha szerelemes vagyok hogy le veszem a számom más ne hívjon nem????
Figyelj!
Ne akadj ki ilyen apró dolgokon, mert a végén megunja, és dobni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!