Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért múlik el egy olyan kapcsolatban a szerelem amibe semmi sem rossz?
mert az emberek és az érzések változnak...
nekünk se volt semmi rossza kapcsolatunkban a barátommal (néha összevesztünk, de ennyi, az első kisebb vita is kb. 3 hónap után volt) tökéletesen megértettük egymást meg minden nagyon jó volt aztán közölte velem hogy ő most egyedül akar lenni. és ennyi :) sajnos nem tudsz mit tenni, én is szenvedtem
Ennek az az oka hogy a romantikus-nyálas maszlagot lehámozva a szerelem egy biokémiai folyamat, ami ennél fogva múlandó.
A szerelem-érzet akkor lép fel ha a tested úgy gondolja h egy utód felnevelésére teljesen alkalmas egyét talált (mint a szex-ösztön csak erősebb szint) ez meg max 1-1 utód felnevelési időszaáig tarthat (6 év) de valójában eddig se tart ki többnyire.
Persze va hogy sokáig szerelmesek, de olyankor valójában többször szeretnek egymásba eltérő időpontokban ezért hullámzik minden kapcsoalt a barátság és a vad szerelem közt
Azért mert a szerelem nem abból áll hogy valami "semmi rossz". Egy rendes kapcsolat nem zökkenő mentes, vele járnak a jó és a rossz dolgok is. Nekem is volt ilyen kapcsolatom a tiniként, aztán közölte velem a lányka hogy túlságosan biztonságban érzi magát mellettem...
Beletellett egy időbe mire rájöttem ez mit jelent, pedig egyszerűen annyit hogy unalmas vagyok. Szerintem nálad is hasonló a baj, a konfliktusok néha nagyon is serkentő hatással tudnak lenni egy kapcsolatra.
csak el akarta veszíteni a szüzességét,meg kicsit gyakorolni.
eszköz voltál valószínűleg.
nincs ezzel semmi baj,ha már az elején felismered ezt,sok ilyen csaj van,aki ebben a formában akarja elveszíteni.
csak ugye te nem ismerted fel és összetörte a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!