Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1881/2044 anonim ***** válasza:
100%

Hát de gondolom a feleségénél sem lakhat akármeddig, vagy nem tudom, mi ott a felállás. De mi lesz, ha a felesége is bepasizik?

Ha nincs meg a lány, lehet, az anyjához is visszamehet.

júl. 18. 10:26
 1882/2044 Grizesteszta ***** válasza:
85%
#1881: A feleség házában van egy külön kis lakás, ott lakik most, de oda nem mehet a barátnő. és nyilván egy új nő se mehetne.
júl. 18. 10:30
 1883/2044 anonim ***** válasza:
100%

1876-os:"Ősszel még nem volt rá pénzem, de most már lenne"

Nyertél a tippmixen...?

júl. 18. 16:10
 1884/2044 A kérdező kommentje:

Nem...

Megszűnt az egyik tartozásom, így több fizetést kapok.

júl. 18. 16:53
 1885/2044 anonim ***** válasza:
100%
#1884 És most hogyan tovább...?
júl. 18. 17:26
 1886/2044 anonim ***** válasza:
70%
Azért ne hajszoljuk öngyilkosságba! Ez nem szép dolog!
júl. 18. 19:15
 1887/2044 anonim ***** válasza:
89%

Majdnem pontosan egy éve írta ki a kérdést. De ebben az egy évben is viharos kapcsolat volt. Most valaki mást hibáztat, pont úgy, mint amikor a feleségét hibáztatta, hogy rosszul csinál mindent. Néha azért magába is nézhetne, hogy ő mit csinált rosszul.

Egyébként nehéz kérdés, hogy mit tudott volna másképp csinálni, hiszen nem lett volna helyes otthon maradni, de közben fenntartani a viszonyt. Ha nem volt pénze, de jött a nagy szerelem, sok lehetősége se volt. Esetleg befejezhette volna a viszonyt, de akkor meg azt mondta, boldogtalan lett volna.

júl. 18. 19:43
 1888/2044 anonim ***** válasza:
84%

Legyen örök tanulság ez a komédia.

Hiába néz ki valaki felnőtt embernek,ha agyban egy 10 éves szintjét sem éri el.

Attól nem férfi valaki,ha elhagyja a családját egy gyerekért,főleg úgy,hogy saját magát sem tudja fenntartani.

Az egyetlen nyertes ebben a sztoriban a feleség,aki megszabadult egy kolonctól.

júl. 24. 15:21
 1889/2044 anonim ***** válasza:
94%
Nem szabadult meg tőle, ott csövezik azóta is...
júl. 24. 15:50
 1890/2044 anonim ***** válasza:
88%
Haza fog költözni a feleségéhez. Mert az a nő meg fogja sajnálni.
júl. 25. 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!