Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1641/2061 anonim ***** válasza:
97%

Ez nagyon szomorú. Főleg, hogy ő is átélte ezt gyerekként és más gyerekek ezt most miatta élik át. Persze a kérdezőnek tökéletes, lelki sérült, irányítható kislány.

2024. márc. 23. 23:38
 1642/2061 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vártam a csavart a történet korábbi szakaszában, hogy a kérdező idősebb fia hamarabb fekszik le a lánnyal, mint ő :D Mert ugye korban jobban passzolnak. Sajnálom, hogy ez nem így lett :/
2024. márc. 25. 13:13
 1643/2061 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező azt is mondta, hogy valamennyi ideig a lány nem tudta, hogy ő házas és gyerekek is vannak, tehát elvileg amikor megismerte, maximum az életkora tetszett a kérdezőnek. Azt én már nem tudom megérteni, hogy amikor rájött, mi történt, miért nem hagyta el a kérdezőt. Ezt valószínű csak ő tudja megmondani. Én is arra szavazok, hogy jó, hogy van egy " barátja", nincs egyedül, van akivel együtt lehet, ha például otthon rossz a helyzet vagy ha magányos, de mellette megvan a maga szabad élete, nincs elkötelezve. A kérdezőnek meg ott a csinos fiatal lány, szóval ez tiszta sor. Én most azt mondom, amíg a lány nem akar többet vagy jobbat, ellesznek így. De a kérdező biztosan nem élhet majd évekig a volt felesége házában, önálló lakrész ide vagy oda. És nem tudjuk, hogy most spórol-e, de ha nem, akkor nagy bajban lesz és nem tudom a szép lány elmegy - e dolgozni vagy ott fognak élni a szép lány anyukájával és mostohaapjával...
2024. márc. 26. 22:46
 1644/2061 anonim ***** válasza:
8%

Én ugyan már követni is alig tudom. Továbbra is az a tanácsom, hogy a családsegítő szolgálat munkatársai ilyen esetekben is tudnak segíteni.

Sokkal szakszerűbben, mint az itt írók. (Ráadásul nem kell nyilvánosság előtt kiteregetni, hogy - ha jól következtetem ki a sorokból - nemi erőszak áldozata lett a fiatal lány korábban.)

Ismerek hasonló esetet baráti körből. Inkább csak hallomás útján terjedt el. Az ügyvéd ismerősöm felesége is erőszak áldozata volt korábban.

Hosszú éveken át voltak házasok. Több, mint húsz éven át. Végül a felesége vált el, mert nem bírt a férj erőszakos természetével.

Még közös gyermek is született a házasság első éveiben, aki agyvérzést kapott pici babakorában. Azóta is úgy él. Fogyatékosan. Pedig már közel 25 éves a fiatalember. Hátrányos helyzetű a munkaerőpiacon.

2024. márc. 27. 05:45
 1645/2061 anonim ***** válasza:
98%
micsoda? ilyenről szó sem volt. te nagyon kevered valamilyen másik sztorival. Ebben a történetben nem volt nemi erőszak, fel sem merült a lány esetében. csak annyit tudunk róla, hogy a szülei elváltak, nincsenek jóban az apjával És valószínű egy kicsit bogaras is, mert a tömegközlekedési eszközökhöz vonzódik. Ebből hol jön le neked a nemi erőszak? Jézusom... azért álljunk már meg, nem kell rémtörténeteket kreálni.
2024. márc. 27. 09:32
 1646/2061 anonim ***** válasza:
97%

"De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza."

Miért várnád el egyáltalán, hogy a nejed visszafogadjon?

2024. márc. 27. 11:12
 1647/2061 anonim ***** válasza:
98%

Aztab.dösk..vaéletbe.

Elolvastam mind az 1646 hsz-t, és kivájtam a szemem egy kiskanállal

2024. márc. 27. 11:20
 1648/2061 anonim ***** válasza:
2024. márc. 27. 11:44
 1649/2061 anonim ***** válasza:
97%
Igen, ezt a napokban láttam, de nincs annyi erőm, hogy nekiálljak
2024. márc. 27. 11:48
 1650/2061 anonim ***** válasza:
96%
Az a kérdés nagyon értelmetlenül indul és utána se vezet látszólag sehova.
2024. márc. 27. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!