Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Nem mindig más parkban, de látom ez a park téma nagyon megragadta itt többek képzeletét...
Mindig máshol találkozunk. Sosem ott, ahol én lakom. Tehát nem jön hozzám lakásra, ha ez a kérdés. De anyámnál is úgy volt, hogy nem fogunk még együtt lakni, tehát erről még akkor sem volt szó.
Szerintem a kezdetektől egyértelmű, hogy sem a nős fószer, sem a kis luvnya, sem a feleség nem komplettek. De ha két hülye így egymásra talál, az bizony ilyen lesz. 🤷♀️De lehet örülni, amíg egymással baszakodnak, a normális emberek addig nyugodtan lehetnek tőlük. Én támogatnám szívesen, hogy ez a fajta csak egymással legyen kapcsolatban. De sajnos a valóságban nem mindig találnak egymásra.
De itt már három hülye is van akkor. A feleség alapból, aztán ugye a kedves férje és a kis ribike. Bár még mindig osztom a nézetet, hogy a lány csak szórakozik. Viszont lassan az asszony tényleg kivágja kis barátunk, akkor vagy lakik a lánnyal és annak szüleivel, vagy könyörög az anyjának. Nem tudjuk mivel bántotta meg ennyire, de lehet nem lesz ez könnyű menet.
Én is az utcára raktam volna....
De lehet én ilyen bosszúálló vagyok. Ismerek nálam sokkal jobb fej embereket, olyat is, ahol egy két szintes családi házban laknak, egyik szinten volt férj és családja, másik szinten volt feleség és családja. De szerintem ritka, hogy békés és jó marad a viszony.
1624-es:"kivágja kis barátunk"
Barátunkat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!