Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Papucs Józsi megalázkodásának lehetünk szemtanúi.
N
722-es:"mérnök vagyok havi 2 misi felett keresek s 8 évvel fiatalabb a feleségem"
Azért lógsz itt a gyakorin, aha...
Igen, együtt vagyunk még.? Egy nagyon durva, hosszú időszak van mögöttünk, nagyon sok vitával, veszekedéssel, el sem tudnátok képzelni, mik voltak, miket éltem át. Együtt vagyunk, de nagyon nem jól, gyakoriak és folyamatosak a viták, sokszor mérges rám, kiabál velem, vagy akár szakít és másnap minden olyan, mint előtte. Tényleg nem tudom mit hoz a jövő. Nyilván én nem akarom ezt a kapcsolatot elengedni, amíg ő így is beszél velem, találkozunk, az jobb, mint a semmi."
Nincs mirol beszelni ezek utan. Te mar dontottel.szevasz!
1162-es:"azt írtam, járművekről akarok vele beszélni"
Aha, nyalván nem fogja egyből levágni, hogy te vagy az...
1337-es:"az elhagyott férj itt őrjöng hetek óta"
Mánminthogy te hiszed azt, hogy ő a férgy.
"bár még messze van a 1300 hozzászólástól"
Mééég? Mán...
1033-as: "Ma, míg a lány edzésen van, addig elviszem a nejem és a gyerekek látogatóba."
Ilyen mondat nincs'. Miként olyan sincs, hogy: add ide a sajt. Olyan viszont van, hogy: ma, míg a lány edzésen van, addig elviszem a nejemET és a gyerekekET látogatóba - valamint: add ide a sajtOT.
1048-as: "Persze nem sajnálja az időt és energiát abból, hogy a barátnőm szidja"
BarátnőmET, te kultúrbrom.
"Most már hamarabb sötétedik, ez is rontja a helyzetem"
HelyzetemET.
1054-es: "De kérdeztem a barátnőm"
BarátnőmET.
1056-os: "csak erősebbé tesz minket"
Nem mink? Véletlenül kitetted a tárgy ragját. Máskor jobban figyelj.
1060-as: "Így került a birtokába az a ház", majd: "[n]ekik ott van a gyerekekkel az a hatalmas nagy lakás".
Most lakás vagy ház? Te egyáltalán tudod, mi a különbség a kettő között?
Kb. a Maslow-piramis második szintjén (alulról) vegetálsz: enni-inni, aludni, néha dgni. És ezt mind anyád kanapéján. Te igénytelen brom.
819-es: "Vannak szülők, akik a gyilkos gyerekük is látogatják a börtönben"
GyerekükET.
1011-es: "Engem nem zavar anyám lakásának az állapota, én ilyet nem is mondtam, a feleségem zavarja"
FeleségemET.
1081-es: "Nem olyan nehéz, amiket anyám kér, a zavaró az intim egészségügyi beszámolója, már egy picit zavarja a barátnőm is, hogy a wczési és egyéb szokásairól beszél"
BarátnőmET.
1095-ös: "Már volt korábban pár női sofőr, és őket is mindig megkörnyékezték, a barátnőmet az utcán is gyakran leszólítják"
Na, megint nem figyeltél, véletlenül kitetted (helyesen) a tárgy ragját. Nem így akartad: a barátnőM az utcán is gyakran leszólítják?
1168-as: "Részéről nincs kérdés, ő lezártnak tekinti a mi kapcsolatunk"
KapcsolatunkAT.
1251-es: "beletőrödik a sorsában"
Sorsába.
1301-es: "jobban látjátok a barátnőm"
BarátnőmET.
1303-as: "Ha nem szeretném, elhagynám érte a családom?"
CsaládomAT.
1415-ös: "a barátnőmmel való kapcsolatom szeretném megmenteni"
KapcsolatomAT.
1419-es: "a tanár valószínű orvost hív"
ValószínűLEG.
1493-as: "karácsony előtt ne veszekedjünk és ne intézzük vitás ügyeink"
ÜgyeinkET.
"biztos, hogy szomorú, de nem viccel"
Igen. Általába' amikor szomorúak az emberek, nem viccelnek. Tehát: biztos, hogy szomorú ÉS nem viccel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!