Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Hát ha még kap a sok elítélő nyílt válasz mellé mocskolódó privátokat a Kérdező, akkor már garantált az öngyilkosság is.
Korábban már megírtam több esetben is, hogy SEGÍTEK(!) az érintettnek rendbehozni az életét - legalább magánlevélben.
De attól tartok (mivel nő vagyok,) esetleg hajlana arra, hogy engem is kihasznál. Vagy esetleg mégis egy esélyt kérne...?
Esetleg önmagát feladja a rendőrségen és méltó büntetést kér. Vagy a bíróságon. Az is egy verzió lehet.
Egy ilyen agy nélküli ember nem lesz öngyilkos. 🤣Segíteni meg semmivel sem fogsz tudni rajta, nincs is min. Max. ha 20 éves vagy és feszes, vékony tested van. Arra gerjed. Ennyi amire igénye van.
attól tartok (mivel nő vagyok,) "De esetleg hajlana arra, hogy engem is kihasznál. Vagy esetleg mégis egy esélyt kérne...?"
Ha figyelembe vetted volna a válaszait rendesen, akkor nem lenne kérdés számodra, hogy az összes nőt a környezetében egész életében kihasználta. Bele értve az anyját is. Most használja a kis ribit is, csak most annyi a különbség, hogy az is használja egó növelésre a kérdezőt. Segítséget meg nem kér, mert nincsen miért. Amíg van fiatal, feszes pina, addig ő elégedett. Ezt kell felfognod.
"Esetleg önmagát feladja a rendőrségen és méltó büntetést kér. Vagy a bíróságon. Az is egy verzió lehet."
Mire kérne büntit? Azt nem büntetik, hogy felállt a farka egy jóval fiatalabb puncira. Én még nem láttam ilyen törvényt, hogy ez tilos lenne. 🤣
Na jó. "Mentsük fel" a Kérdezőt ideiglenesen!
A szaporodási/fajfenntartási ösztön valóban létezik. Enélkül kihalna nemcsak az emberiség, hanem a növény- és állatvilág is.
Hosszabbítsuk meg a visszajelzési határidejét. (Július 21.-én írta ki a kérdést, 2023.-ban. Legalább fél évre biztosan lesz szüksége, hogy újra jelentkezzen.) Ha nem többre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!