Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1581/2044 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg a feldarabolt csajt tünteti el..
jan. 12. 17:35
 1582/2044 anonim ***** válasza:
84%
Én azt gondolom, mind a kérdező mind a kedves barátnője megérik a pénzüket. Egy 20 éves lány igenis tudja, hogy mit csinál és főleg, hogy miért. Tanár vagyok, sok fiatallal találkozom és vannak köztük rendes, okos, aranyos, szorgalmas lányok is szerencsére, de rengeteg az ilyen is, mint a fent említett barátnő. Nehogy azt higgye bárki, hogy neki olyan szörnyű ez a kapcsolat. Ahogy a kommentek elején sokan írták még, neki a család tönkretétele kell, az, hogy övé legyen a pasi és a figyelem. Persze, néha szakít vagy kéreti magát, de ez is az egónövelés része, hogy kaparjon utána a kérdező és ezt meg is kapja. Sz. r a kapcsolatuk, de ezt maguk csinálták. Ha legalább boldogok lennének, akkor azt mondom, legalább nekik jó, így ennek semmi értelme. Van egy önző f. sz, aki a fiatal lányt akarja d. gni, esetleg mutogatni másoknak, hogy neki ilyen jó a nője és van a fiatal p. csa, aki élvezi, hogy a vén fickó mindent eldobott érte. Ennyi a képlet. Hogy meddig húzzák ezt, ki tudja, majd ha a kérdező ír, megtudjuk. Ebben nincsenek nyertesek, ha van nyertes, az a kérdezőnek felesége, aki önállóan is boldogul szerencsére és reméljük kivágta a kanos majmot örökre.
jan. 13. 12:10
 1583/2044 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kérdezőnek már nincs pofája írni a fejleményeket. Ki lett baszva, ül anyuci kanapéján, ha maradt benne tisztesség akkor az anyját orvoshoz hordja és a gyerekeivel néha programozik.
jan. 19. 22:51
 1584/2044 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha még kap a sok elítélő nyílt válasz mellé mocskolódó privátokat a Kérdező, akkor már garantált az öngyilkosság is.

Korábban már megírtam több esetben is, hogy SEGÍTEK(!) az érintettnek rendbehozni az életét - legalább magánlevélben.

De attól tartok (mivel nő vagyok,) esetleg hajlana arra, hogy engem is kihasznál. Vagy esetleg mégis egy esélyt kérne...?

Esetleg önmagát feladja a rendőrségen és méltó büntetést kér. Vagy a bíróságon. Az is egy verzió lehet.

jan. 20. 04:05
 1585/2044 anonim ***** válasza:
97%

Egy ilyen agy nélküli ember nem lesz öngyilkos. 🤣Segíteni meg semmivel sem fogsz tudni rajta, nincs is min. Max. ha 20 éves vagy és feszes, vékony tested van. Arra gerjed. Ennyi amire igénye van.

jan. 20. 05:11
 1586/2044 anonim ***** válasza:
97%
#1584, te mit szívtál megint? Eddig is csak a hülyeség ömlött belőled, de ez a rendőrség meg bíróság hogy jött ide???
jan. 20. 10:43
 1587/2044 Grizesteszta ***** válasza:
86%
#1584: Neked is kellene egy pszichológus, az tuti.Olyan dolgokat feltételezel, amire a világon semmilyen utalás nem történt. És én se értem, miért /hogyan jött képbe a Te fejedben a rendőrség, pláne a bíróság.... Hol hallottál olyat, hogy valaki bekopog a bíróságra, és azt mondja, hogy lécci -lécci, ítéljen el engem a kedves bíró úr, mert ... mert.... hát...ítéljen el valamiért, amit jónak lát!:)
jan. 20. 22:29
 1588/2044 anonim ***** válasza:
95%

attól tartok (mivel nő vagyok,) "De esetleg hajlana arra, hogy engem is kihasznál. Vagy esetleg mégis egy esélyt kérne...?"

Ha figyelembe vetted volna a válaszait rendesen, akkor nem lenne kérdés számodra, hogy az összes nőt a környezetében egész életében kihasználta. Bele értve az anyját is. Most használja a kis ribit is, csak most annyi a különbség, hogy az is használja egó növelésre a kérdezőt. Segítséget meg nem kér, mert nincsen miért. Amíg van fiatal, feszes pina, addig ő elégedett. Ezt kell felfognod.

"Esetleg önmagát feladja a rendőrségen és méltó büntetést kér. Vagy a bíróságon. Az is egy verzió lehet."

Mire kérne büntit? Azt nem büntetik, hogy felállt a farka egy jóval fiatalabb puncira. Én még nem láttam ilyen törvényt, hogy ez tilos lenne. 🤣

jan. 21. 04:10
 1589/2044 anonim ***** válasza:
0%

Na jó. "Mentsük fel" a Kérdezőt ideiglenesen!

A szaporodási/fajfenntartási ösztön valóban létezik. Enélkül kihalna nemcsak az emberiség, hanem a növény- és állatvilág is.

Hosszabbítsuk meg a visszajelzési határidejét. (Július 21.-én írta ki a kérdést, 2023.-ban. Legalább fél évre biztosan lesz szüksége, hogy újra jelentkezzen.) Ha nem többre.

jan. 21. 05:02
 1590/2044 anonim ***** válasza:
97%
De a kérdező nem szaporodni akar, azt már megtette a feleségével. 🤣Csak egyszerűen bámulni akarja naponta meg megbaszni a fiatal cafkát, amíg az is meg nem öregszik annyira, hogy utána lecserélje másik fiatalra, ha lesz aki egyáltalán szóba áll majd vele, amikor már ő is elfonnyad majd. A kor őt sem kíméli, hiába tagadja.
jan. 21. 05:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!