Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1511/2044 A kérdező kommentje:

Voltak fiú barátai, de azok elmaradtak idővel, úgyis velem volt, nem volt rá ideje. Mivel ő maga nem akar ismerkedni, ezért mindegy, vele hányan akarnak.

Volt nyaralni, edzőtáborban is a nyáron stb. Nem velem volt nyilván, mivel akkor én még otthon laktam. Azt szokta mondani, hogy ha szeretjük egymást, akkor mindent meg lehet oldani és jöhet bármilyen nehézség.

2023. dec. 16. 15:38
 1512/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ezt te eddig mivel bizonyítottad? Mármint, hogy annyira szereted, hogy mindent megoldasz? Semmivel. Még a válást se adtad be.
2023. dec. 16. 16:14
 1513/2044 A kérdező kommentje:

Ő ez alatt arra gondol, hogy például betegen is találkoztunk vagy eljött anyámhoz takarítani, ez nehézség, de ha szeretet van, ez nem számít.

Azért nem adtam be, mert hiányzik a végső elhatározás. Tudom, hogy a nejem is be tudja adni és biztos vagyok benne, hogy meg vannak számolva a napjaim, mivel többször is célzott erre.

2023. dec. 16. 16:47
 1514/2044 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy igazi szappanopera a buta,csúnya iskolázatlan proliról és a megvezethető hercegnőről:)
2023. dec. 16. 17:29
 1515/2044 anonim ***** válasza:
96%

Áltasd csak magad! Nem tudod, hogy mire gondol. Legalábbis az alapján, amit ő ÁLLÍTÓLAG írt rólad valakinek, és ide bemásoltál.

A te érzéseidről pedig semmi sem árulkodik annyira, mint az, hogy még mindig nem adtad be a válást. Ebben is a feleségedre vársz, hogy oldja meg helyetted.

2023. dec. 16. 17:36
 1516/2044 anonim ***** válasza:
51%

Nyilván most már a karácsonyt várod/várjátok.

Szilveszter alkalmával is várható majd valamilyen változás. (Esetleg.) Milyen évzáró ünnepséget terveztek?

Feleséged és a gyerekek hogyan fognak szilveszterezni? A karácsony már itt toporog a küszöbön.

Bizonyára megvárjátok január 8.-át - akkortól számítva egy teljes hét áll rendelkezésre, hogy valamelyikőtök beadja a válópert.

De mit dolgozol Kérdező? Ha jól olvastam, egy munkahelyen jöttetek össze a kolléganővel. Ugyanabban az irodában, ugyanazokat a munkafolyamatokat végzitek? Ugyanazzal a szakmával, esetleg képesítéssel rendelkeztek?

2023. dec. 16. 19:28
 1517/2044 anonim ***** válasza:
97%
És milyen lökés kell ahhoz, hogy elválj? Miért vársz még mindig a feleségedre? Megvan a nagyő, állítólag szerelmes vagy. Akkor mi a fszom kell még?
2023. dec. 16. 19:37
 1518/2044 anonim ***** válasza:
96%
1516: nem a kolleganoje,nem egy helyen dolgoznak. A lany meg iskolaba jar
2023. dec. 16. 19:48
 1519/2044 anonim ***** válasza:
96%

Egyszerűen csak lusta, mint a bivaly, és megvárja, hogy a felesége megunja és megoldja helyette. Mint mindig mindent.

2023. dec. 16. 20:00
 1520/2044 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, egyáltalán nem biztos, hogy a hercegnő tényleg hercegnő annyira. Van nekem erről elképzelésem. Ahogy arról is, hogy ugráltatja a kérdezőt, kéreti magát, kidobja és visszafogadja a kérdezőt. De ha a kérdezőnek ez hiányzott az életéből, sok, de ennél soha nem nagyobb boldogságot.
2023. dec. 16. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!