Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Most lattam csak a kerdest,eleg erdekes volt elolvasni.
En is voltam ebben a helyzetben,de en voltam a lany,igaz en 22 eves voltam. En nem kertem soha,hogy hagyja ott a csaladjat,o akarta mar a vege fele.En akkor is mondtam,hogy nem akarok felelosseget valalni sem a gyermeke miatt,sem a tonkrement hazassaga miatt.En fogtam ezt fel inkabb szeretoi kapcsolatnak es nem o.
Az eleje jo volt,mert en sem kaptam senkitol soha olyan figyelmet,mint tole,a velem egykoruak teljesen masok ilyen szempontbol, es o is megkapta az a figyelmet,amit a felesegetol otthon nem.
A vegere mar teljesen kiabrandultam belole,mar a buliknal megjelent,ahol en voltam,jonni akart o is a barati talalkozoimra,elmondta a testveremnek,par kozos ismerosnek,ami nekem egyaltalan nem tetszett.Ugyhogy,ha meg valamit te szeretnel bar ne zaklasd,mert eleg kiabrandito tud lenni.Nekem ugy igazabol a szex sem volt tulzottan jo,pedig azt hittem egy 40+ ferfival milyen jo lesz a tapasztala miatt (en akkor elotte csak a volt baratommal voltam egyutt)
A titkos dolgoknak mindig van egy kis varazsa,gondolom o is egy teljesen mas embernek kepzelt el teged ,mint ami aztan a valosag lett.nekem is akkor nem tetszett a dolog,amikor mar valosagossa akarta tenni.a baratnod megvarta mig az lett es valoszinu nem tetszett.
Sajnalom,hogy igy alakult ,de erettebben ezt te kellett volna meggondold.E
Lehet, hogy tévedtetek, mert alakulóban van, hogy ki fogunk békülni.
A feleségemmel nem tudnék amúgy sem kibékülni, mondtam, hogy karácsony előtt ne veszekedjünk és ne intézzük vitás ügyeink, de ő hajthatatlan, azt mondja, ha akarom írjam alá a papírokat, de ha nem, ő úgyis beadja. Az elején hordta elég sokáig a karika gyűrűt, de aztán láttam, hogy nem, de egy időben visszavette, de most levette újra. Sose beszélt még velem így, biztos, hogy szomorú, de nem viccel.
Rendben van. Úgyis mondtam, hogy valami csak jól sül el...
Ha másként nem, akkor valamilyen módon újratervezted volna az életedet. Ahogy tudod. A saját szerencsédnek Te vagy a kovácsa!
Na, akkor sok sikert!
#1493: Kérdező, mi változott az elmúlt 1-2 hét alatt? Miben lettél jobb, miben lettél vonzóbb a lánykának? Mitől felelnél meg most, ha eddig nem...?
Miért gondolod, hogy kibékültök?:)
Ez innentől a se veled, se nélküled. Boldogtalan veled, szabadulni akar tőled, de nem tud, mert megsajnált. Te meg fenyegeted meg zsarolod, hogy rávedd a találkozókra.
Most itt le merem írni a végét: meg fog csalni, és a másik pasi fog neki segíteni kilépni a viszonyból. Ő nem téged szeret, csak kell neki a figyelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!