Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
 1451/2061 A kérdező kommentje:
Itt a vége. Tegnap, egy hét szünet után találkoztunk és én próbáltam újra kezdeni, ő meg közölte, hogy miért nem fog ez működni és részéről vége van. Ami elég bántó, hogy felhozta, hogy nem akar egy családot tönkre tenni és neki ez nagyon nehéz, míg korábban ez nem zavarta. Azt mondta testileg, lelkileg kimerült, romlott a suliban a teljesítménye és beteg is volt. Azt mondja, ebben a hetven végre szabad volt és bár hiányzom neki, nem akar már velem lenni, jobb nélkülem, mint velem.
2023. dec. 8. 18:32
 1452/2061 anonim ***** válasza:
98%
Milyen meglepő, ja mégsem. Megérdemelted.
2023. dec. 8. 19:36
 1453/2061 anonim ***** válasza:
97%

Rendben van, ez várható volt. Nincs miért csodálkoznod.

Korábban írtam ötleteket, hogy tervezd meg újra az életedet! Valószínűleg a régi családod sem lesz már a képben.

Legyél önállóbb és találd fel magad! (Lehet, hogy csak nekem sikerül ezt nőként újra megcsinálni - a férfiak gyengébbek az életük újrakezdésében?)

2023. dec. 8. 19:38
 1454/2061 anonim ***** válasza:
11%

Menj el meditálni valahova. Olvass valamilyen szakirodalmat.

Akár a párkapcsolatokról is olvashatsz. Férfi-nő viselkedésbeli ellentétekről, majd ezek valamilyen módon való összehangolásáról.

Most a télen érdemes beülni valamilyen könyvtárba. Legyen az akár szakkönyvtár, vagy bármi más.

Valamennyi pénzed csak van?

2023. dec. 8. 19:40
 1455/2061 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy nem akar tönkretenni egy családot, egy kicsit későn jutott eszébe. Már annak is lőttek.

Hát... Boldog karácsonyt mindenkinek!

2023. dec. 8. 23:40
 1456/2061 anonim ***** válasza:
98%
Milyen meglepő, ja nem... Hozta a papírformát. A nagy nyílt és pogácsás - pados szerelem mégsem jött be a kis hölgynek. Eddig nem zavarta a család, de most hirtelen ő lett Szent Megmentő és már nem akarja szétszedni a családot, amit már szétszedett... Gratula. Ribizli. Mondtuk, így lett.
2023. dec. 9. 00:11
 1457/2061 anonim ***** válasza:
97%

Micsoda Drámakirálynő! A végén jó színben akarja feltüntetni magát, aki nem akar szétszedni egy családot.

Most már csak az a kérdés, hogy az asszony visszafogadja-e vagy nem.

2023. dec. 9. 05:02
 1458/2061 anonim ***** válasza:
97%
Remélem levontad a tanulságokat, hogy hiába viszket a faszod a feszes kis rbikre, velük bizony nem lesz része soha "örök szerelemben" egy vénülő kujonnak. De végülis mindketten megkaptátok amit akartatok. A kis cafka elmondhatja magáról, hogy sikerült egy jellemtelen, felnőtt létére tinédzser aggyal rendelkező nős faszt elhódítania a családja mellől. Te meg pár alkalommal megdughattad cserébe a pináját. Ez ennyiről szólt az elejétől fogva, nem is értem, hogy miért gondoltad, ebből lehet több ettől? Ideje leszállnod a földre végre. Semmit sem tudsz nyújtani egy jóval fiatalabb nőnek a farkadon kívül muci, az meg hosszabb távon kevés. És nem is törekedtél többre. Nagyon gázul viselkedtetek mindketten. Szellemileg-lelkileg viszont annyira szarok vagytok, hogy nem fogtok tanulni az elkövetett hibáitokból. És ez nagyon aggasztó, mert lesznek még olyan naiv emberek, akiket tönkre vágtok majd a saját önző viselkedésetekkel magatok körül.
2023. dec. 9. 05:09
 1459/2061 anonim ***** válasza:
98%
Én azért bízom benne, hogy a feleségének lesz mostmár annyi esze, hogy nem teszi ki a gyerekeit egy újabb csalódásnak. Ez az ember alkalmatlan férjnek és apának is. Ezt megdönthetetlenül bebizonyította mindenki számára. Csak a már múló félben lévő fiatalságát kergette. Az viszont egyértelmű, hogy soha nem hozható vissza már, ami egyszer elmúlt. Tudni kellene méltósággal öregedni. És attól, hogy fiatal ri.bibe dugdossa a farkát, egyáltalán nem fog vissza fiatalodni.Az öregedés folyamata nem áll meg senkinél hiába is álmodozik róla.
2023. dec. 9. 05:23
 1460/2061 anonim ***** válasza:
98%
Örök szerelem és lelki társ. Hát ez nem igazán jött össze. Azért ő egy 20 éves lányka, a karrierje elején, miért akarna a vén papa mellett a padon ücsörögni? Ja persze a nagy kertes ház kellett volna meg a többi jó, de sajnos vagyis szerencsére azok nem a papáé. Papa zsebe és feje üres. Hogy az anyjához is elvitte takakrítgatni a hölgyet, megmutatja, hogy esze nulla. Okos a lány, úgy tesz, mintha ő nem akarna egy családot tönkre tenni. De rendkívül átlátszó.
2023. dec. 9. 07:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!